Teşekkürler.Sorunların geçici olduğunu düşünüyordum yarın tekrar denerim diyordum denedim ..oldu bitti.Sorunlar kalktı..
Fakat bu sefer de WUS-Usb adaptör ü masaüstü pc ne bağlanmıyor.Yani bir bağlanıyor ,şifre falan soruyor sonra bağlantı kesiliyor bir sonraki ağa başkasının ağlarına bağlanmaya çalışıyor ya da Airties RT 05 yazılı bir ağ var ona bağlanmaya çalışıyor..
Şu anda yedekleme işlemini yapıyorum. 1 saat geçti daha dvd mividi istemedi.Sanırım tek dvd ile olacak
Eski modemden pc ye bağlıyıım..
Bir de şöyle bir durum var masaüstünde dün gece masaüstü temalarını falan duvar kağıtlarını değiştirmiştim..Sabah laptopu açınca tekrar ilk haline dönüverdi ?? Masaüstüne kendi adımda dosya oluşmuştu..O da başlangıcta yoktu şimdi baktım gelmiş ?? Neden oldu bu ?..
Ayrıca başlat menüsünde sağ alt tarafta olması gereken ağ -wireless simgesi yok,görünmüyor..Kendim oluşturduğum şifreli ağın olup olmadığını nasıl görürüm ? Ağ bağlantılarda yazan kablosuz internet bağlantısı var başka birşey yok Bluetoth bağlantı dişinda ? Yani isim-onun altında güvenli ağ bağlanısı-onun da altında güvenli bir ağa bağlan gibi birşey yok ?