gönderen eyoruk » 19 Mar 2009, 00:13
Nihayet aldım.Teknosa da da kontrol ettim ,hiç de yavaş değil şu Vista,açılış vsss..Valla benim Pc den hzılı ..
Gündüz %5 e kadar indirdim şimdi de 7 saattir şarj ediyorum 12 saat olunca çıkartacağım
+Ben Acer in görünümünü beğendim..WD olması çok daha hoşuma gitti.
-Ama ağır ,sırtçantasında taşırken kambur olmaszsam iyidir
-USB portlardan 3 tane var.4 tane yazmasına rağmen.- Yan taraflara usb & mouse falan takılınca karışıklık olacak gibi.
Açılış hızlı ..Şarj süresi 2.5 saatte bitti.Yarın yedeklemeyi yapacağım.Zaten Acer yedekleme programı ikide bir hatırlatma yapıyor yedekleyin diye....
Acer in bir sürü programı var şifreleme , Power vsss..Onları çözmek,alışmak haftamı falan alır sanırım...
Ben sadece internete bağlanma konusunda ve harici hdd konusunda bugün sıkıntı yaşadım.
internete bir türlü bağlanamadık.Nerede sorun var onu da anlamadım ,Wirless modemin 4 işiğı değil 2 işiğı yanıyor sadece.bütün adımları uyguladım ama 4 adımda onay verdikten sonra kablosuz modemlerinizde ağ bulunanmıyor gibi bir uyarı var..Sonra kullanıcı ad ve şifreyi de girdim.Hatta kendi adıma ağ oluşturup şifre bile atatım tam o sırada Airties in sayfasına girdi ,bilgileri kaydet demem ile sayfa görüntülenemiyor uyarısı geldi.Bir daha da göremedik sayfayı..
Çok basit işlem ama neden olmuyor anlamadım,acaba modem mi sorunlu ?
Bu da yetmedi hemen sonrasında ; Smartdisc harici hdd çalışmadı..Şaştım kaldım..Tanımadı birtürlü.Sorun mu var diye Flash belleği denedik anında tanıdı..