Arçelik Notebook Mu

Arçelik markası hakkında bütün görüşlerinizi bu başlık altında dile getirin.

Arçelik Notebook Mu

Mesajgönderen miho » 03 May 2009, 01:32

Bende 584 MT model notebook var alalı 3ay oldu ama anlayamadığım sorunlarla cd sürücü hep bozuldu tamire verdim garantili die teknik servis 1 hafta da olur dedi verdim 1 hafta sonra almaya gittiğimde cd sürücünün değişeceğini parça beklediklerini istersem notebook'umu alabileceğimi söylediler bende aldım parça gelince beni arayacaklarını söylediler ama teknik servis 1 ay oldu arayıp haber bile vermedi anlayacagınız beyaz eşya satan yerden bidaha beyaz eşya dışında hiçbişey almayacağım
miho

Re: Arçelik Notebook Mu

Mesajgönderen deja-vu » 03 May 2009, 02:15

bircok firmada bunlar malesef oluyor satildiktan sonra urunlerinin arkasinda durmuyorlar.
teknik servisi arayip sikayette bulunun, baski yapin o zaman isler birden hizlanir.

bu arada tuketici haklari kanununu kesinlikle okuyun ! haklarinizi bildiginiz taktirde yaptirim gucunuzu daha iyi kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
deja-vu

Re: Arçelik Notebook Mu

Mesajgönderen BlueDarkMan » 03 May 2009, 15:38

keşke servis isterseniz alabilirsiniz dediğinde almasaydınız. 30 iş günü dolduğunda paranızı iade etmek zorundalar yada yeni ürünü vermek zorundalar. ama bir konuda haklısınız. beyaz eşyacıdan sadece beyaz eşya alınmalı.
Kullanıcı avatarı
BlueDarkMan
NP-Groupie
NP-Groupie

Dön Destek / Genel Tartışma Alanı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir