Yaklaşık bir yıl önce ASUS M51Sn bir notebook aldım 7 ay sonra fanından inanılmaz ses gelmeye başladı birde aldığımdan kısa bir zaman sonra şarjı takılıyken sürekli şarj gidip geliyor. Ben esas fandan serep gittim banktan sıra aldım (ziraat bankası üsülü) sıram geldi benimle ilgilenen bayan bir forum doldurdu fan garantiden değişecek dedi şarj yeride gevşek dedi oda yapılacak dedi bana 20 gün süre verdi. Delirmem elden değil.TOYOTA arabam var servise gittim arkadaşım servis sahibi 20 günde pert arabayı topluyorlar bu nasıl iş 10 dakkalık iş için 20 gün sıneye çektım. Almaya gittim fan değişmiş şarj yapılmamış
neden yapmadınız dedim sölemediniz dedi nasıl olur dedim siz içine kalem soktınız sallanıyor dediniz dedim. Biz test ettik çalışiyor dediler.verin dedim aldığınız forumu getirdiler karmaşık bir yazıyla yazmışlar kıvırma payı olsun diye bende olay çıkardım yetkili kimse gelsin dedim ama gelen giden yok. Beni yiyemiyeceklerini anlayınca birakın bakalım dediler yanı bir 20 gün daha ben denizciyim oturup 40 gün bekleyecem. hayır dedim şimdi yapıp vereceniz dedim yoksa burda bügün hepımız karakolluk oluruz deyince aldılar 15 dk yaptı verdıler
bence ASUS notebokum fena değil ama servisten dolayı kimseye tavsiye etmem asla almayın. Şimdi PC alacam ASUS çok iyi şeyler var ama töbe elimi sürmem.

News