ASUS Notebook Teknik Servis Bilgileri

Asus markası hakkında bütün görüşlerinizi bu başlık altında dile getirin.

ASUS Notebook Teknik Servis Bilgileri

Mesajgönderen notebookhaber » 17 Eki 2008, 16:04

Asus Türkiye
0216 521 46 01

Asus Türkiye Servis Merkezi
Alemdağ Cad. Masaldan iş Merkezi no :46, C blok, Daire 1
Büyük çamlıca fidanlığı karşısı
Kısıklı / Üsküdar / İstanbul
Tel: 0216 521 46 01
notebookhaber
NP-Newbie
NP-Newbie

Re: ASUS Notebook Teknik Servis Bilgileri

Mesajgönderen wetex » 21 Tem 2009, 23:26

rezil bir t.servis. marka iyi ama asusnotebook türkiye rezil bir t.servis
"BEN 10 SENEDİR BİLGİSAYAR PİYASASINDA ÇALIŞAN BİR KİŞİ OLARAK HEMEN HEMEN TÜM MARKALARIN T.SERVİSLERLE MUHATAP OLDUM.ANCAK ASUS NOTEBOOK SERVİSİ KADAR REZİL BİR SERVİS GÖRMEDİM,BUNDAN SONRADA GÖRMEYECEĞİM.ÇÜNKÜ SATMAYACAĞIM.
SADECE ADAPTÖR PROBLEMİ YÜZÜNDEN MÜŞTERİMİN ADAPTÖRÜ YANINDA LAPTOPUDA İSTEDİLER.GÖNDERİM TARİHİ 06/07/2009.BUGÜN TARİH 21/07/2009.ARIYORUM YAKLAŞIK 30 DAKİKA BEKLEDİKTEN SONRA VATANDAŞ AÇIYOR.TAMA İSİM ALIP LAPTOP UN AKIBETİNİ ÖĞRENECEKKEN VATANDAŞIN CEP TELİ ÇALIYOR,BENİ BEKLEMEYE ALIYOR VE UNUTUYOR.DAHA SONRA DEFALARCA ARADIĞIM ZAMAN SIRADA 10 KİŞİDEN FAZLA KİŞİ OLDUĞUNU VE SONRA ARAYIN DİYOR.AKAŞAM SAAT 18 DE PAYDOS ETTİKLERİ İÇİN TEKRAR DENİYORUM.YİNE YARIM SAAT BEKLEDİKTEN SONRA VATANDAŞA ULAŞIYORUM.ADIMI VERİYORUM.EKRANA BAKIYOR.BU HAFTA ELİME ULŞACAĞINI EN BAŞTA SÖYLEYENLER,LAPTOPUN HALEN SIRADA OLDUĞUNU VE MUHTEMELEN HAFTAYA BAKILACAĞINI SÖYLÜYOR.
BİR ADAPTÖR İÇİN LAPTOPU İSTEYEN AMATÖR ÇALIŞMA SİSTEMİNDEN KUTULAMAMIŞ ASUSNOTEBOOK SERVİSİNE; BEĞENMEDİĞİNİZ CASPER BİLGİSAYAR HDD ARIZASI İÇİN BİLE NOTEBOOK U İSTEMEDİ.HDD Yİ SÖKÜP YOLLAYIN DEDİLER VE 1 HAFTA İÇİNDE SIFIR HDD GELDİ.
AMATÖR ÇALIŞYORSUNUZ, EHİL KİŞİLER ÇALIŞTIRMIYORSUNUZ VE KAYBEDİYORSUNUZ.SİZE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BENİ MÜŞTERİME KARŞI MAĞDUR ETTİĞİNİZ İÇİN..."
wetex

Mesajgönderen ensiformis » 21 Tem 2009, 23:49

Öncelikle geçmiş olsun. Cep telefonu çalıp beklemeye alması gercekten trajikomik ve biraz da terbiyesizlik! Hangi servis ise detaylı bir şekilde ASUS'a şikayet etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca http://www.sikayetvar.com ve http://www.sikayetim.com gibi şikayet sitelerine şikayette bulunun, geri dönüş yapacaklarına eminim.
Kullanıcı avatarı
ensiformis
Moderator
Moderator

Mesajgönderen broska » 28 Tem 2009, 20:27

selam bende aynı konudan şikayetçiyim arızalı olan asus bilgisayarımı kendim bizzat götürerek 08/07/2009 tarihinde teslim ettim banada bir hafta içinde size bilgilendirme mesajı gelecek demişlerdi ancak bir buçuk hafta geçmesine rağmen gelmemesi üzerine kendim arayıp sormak istedim ancak cep telefonundan dört saat uğraştıktan sonra birine bağlanabildim çıkan bayanda ben sizi servise bağlıyorum diyerek telefonu santrala aktardı yine görüşemedim ikinci gün tekrar aynı bayan çıktığında yalvar yakar servise sormasını sağladım verilen cevap haftaya elinizde olur fakat hala elime gelmedi gerçekten çok rezil ve çalışanlarda insan ilişkilerinden anlamıyan sahıslar onları niye oraya koydular bilmiyorum.

bu arada bunların servis alması için asustan izin almaları gerekiyor diye biliyorum bunları buraya şikayet ettiğimizde bir sonuç çıkarmı acaba?
broska

Mesajgönderen sequoia » 29 Tem 2009, 14:33

Acaba Asus merkezin bu Türkiyedeki Asus servis rezilliğinden haberi varmı merak ediyorum. Bana göre alınacak notebookta değil ya neyse. Toshiba varken, Acer varken..
Kullanıcı avatarı
sequoia

Mesajgönderen caysegul » 04 Mar 2010, 02:39

Asus teknik servis ve salışanları ile ilgili anlatılanlara aynen katılıyorum.
Menteşe kapağı yerinden çıkan bilgisayarımı gönderdim.Defalarca aramama rağmen bir türlü ulaşamadım.Nihayet günler sonra bana dönen Osman Bey telefonuma bir türlü ulaşamadıklarını (yani teli açmadığımı) söyledi.Halbuki telefonum her an açıktıt.Ayrıca rehberimde kayıtlı olmayan bir numara da beni aramamıştı.
Nitekim bilgisayarımdaki arızanın maliyetini anlattı.Tamir edilmesini kabul etmedim.Ardından adres değişikliği için fax çekmemi söyledi.En fazla 15 dakika içinde faxı gönderdim.Buna rağmen tekrar yanlış adrese lap topumu göndermişler.Neyse sorun değil lap topum elime geçti ama malesef menteşe kapağı yok.Gönderdiğimde sadece yerinden çıkmıştı.Sağolsunlar onlar da komple çıkartmışlar.Bilgisayarcıya sordum.Kapakları bile 30 tl civarıymış.
Kapağımı aldıklarını nasıl ispat edeceğim.Göndermeden önce lap topum fotoğrafını mı çekmeliydim?Ayrıca sadece kapağı çıkan lap topumun şimdi tüm menteşesi kırık kabloları sarkıyor.
Asus Türkiyeyi sürekli arıyorumTelefona cevap veren yok.Hoş beni arayan müşteri temsilcisine bu durumu söylediğimde siz burayı arayamazsınız biz sizi ararız demişti zaten:(ne kadar enteresan değil mi?
caysegul

Mesajgönderen mikbal » 12 Ağu 2010, 01:43

Ben de asus n61vg marka bilgisayarımı çok ısındığı için servise yolladım.bilgisayarı bi açtım"Bu windows kopya orjinal değil" diye uyarı geldi çok şaşırdım.aldığım yer microsoft un sitesine girip etkinleştir dedi.Deniyorum orda da "ürün anahtarı geçersiz" diye hata veriyor...
Resim
mikbal

Dön Destek / Genel Tartışma Alanı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir