ASUS G SERIES G50VT-X5R için neler dersiniz?

Notebook satın almak istiyorsanız böyle buyrun..

Re: ASUS G SERIES G50VT-X5R için neler dersiniz?

Mesajgönderen andrea85 » 20 Tem 2009, 23:28

yardımlarınız için çok teşekkür ederim. bahsini ettiğiniz acer ürünü gerçekten en makul olan.
istanbul bilişimin garanti verme durumuyla ilgili bilgilendirmeniz için ayrıca teşekkür ederim.
arkadaşta bimeks ten alışveriş yapmış, çok memnun kalmış, tek pixel hatasına bile notebook unu değişmişler. bu harika.
acer ile lenovo yu iyice karşılaştırıp kararımı vereceğim.

ayrıca sitenizi olanağım oldukça arkadaşlarımla paylaşacağım. reklamını bile yaptırabilirim. hem sizin açınızdan hemde ihtiyacı olanlar için.
ben bugüne dek böyle ilgili, böyle hızlı çözüm sunan bir forum görmedim.

sizlere iyi çalışmalar,
tekrar tekrar teşekkürler,
arkadaşımda selamlarını ve teşekkürlerini iletiyor.. :)

esen kalın...
andrea85

Mesajgönderen ensiformis » 20 Tem 2009, 23:31

Biz tesekkur ederiz, dediğim gibi yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.;)
Notebook'unuzu satın aldıktan sonra da görüşmek üzere...
Kullanıcı avatarı
ensiformis
Moderator
Moderator

Mesajgönderen wetex » 21 Tem 2009, 23:21

ASUS İYİ MARKA AMA ÖNEMLİ OLAN SATIŞ SONRASI DESTEKTİR.ASUS NOTEBOOK TÜRKİYE SERVİSİ KADARDA REZİL BİR T.SERVİS YOK.BENCE BAŞKA BİR MARKA ALIN.
"BEN 10 SENEDİR BİLGİSAYAR PİYASASINDA ÇALIŞAN BİR KİŞİ OLARAK HEMEN HEMEN TÜM MARKALARIN T.SERVİSLERLE MUHATAP OLDUM.ANCAK ASUS NOTEBOOK SERVİSİ KADAR REZİL BİR SERVİS GÖRMEDİM,BUNDAN SONRADA GÖRMEYECEĞİM.ÇÜNKÜ SATMAYACAĞIM.
SADECE ADAPTÖR PROBLEMİ YÜZÜNDEN MÜŞTERİMİN ADAPTÖRÜ YANINDA LAPTOPUDA İSTEDİLER.GÖNDERİM TARİHİ 06/07/2009.BUGÜN TARİH 21/07/2009.ARIYORUM YAKLAŞIK 30 DAKİKA BEKLEDİKTEN SONRA VATANDAŞ AÇIYOR.TAMA İSİM ALIP LAPTOP UN AKIBETİNİ ÖĞRENECEKKEN VATANDAŞIN CEP TELİ ÇALIYOR,BENİ BEKLEMEYE ALIYOR VE UNUTUYOR.DAHA SONRA DEFALARCA ARADIĞIM ZAMAN SIRADA 10 KİŞİDEN FAZLA KİŞİ OLDUĞUNU VE SONRA ARAYIN DİYOR.AKAŞAM SAAT 18 DE PAYDOS ETTİKLERİ İÇİN TEKRAR DENİYORUM.YİNE YARIM SAAT BEKLEDİKTEN SONRA VATANDAŞA ULAŞIYORUM.ADIMI VERİYORUM.EKRANA BAKIYOR.BU HAFTA ELİME ULŞACAĞINI EN BAŞTA SÖYLEYENLER,LAPTOPUN HALEN SIRADA OLDUĞUNU VE MUHTEMELEN HAFTAYA BAKILACAĞINI SÖYLÜYOR.
BİR ADAPTÖR İÇİN LAPTOPU İSTEYEN AMATÖR ÇALIŞMA SİSTEMİNDEN KUTULAMAMIŞ ASUSNOTEBOOK SERVİSİNE; BEĞENMEDİĞİNİZ CASPER BİLGİSAYAR HDD ARIZASI İÇİN BİLE NOTEBOOK U İSTEMEDİ.HDD Yİ SÖKÜP YOLLAYIN DEDİLER VE 1 HAFTA İÇİNDE SIFIR HDD GELDİ.
AMATÖR ÇALIŞYORSUNUZ, EHİL KİŞİLER ÇALIŞTIRMIYORSUNUZ VE KAYBEDİYORSUNUZ.SİZE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BENİ MÜŞTERİME KARŞI MAĞDUR ETTİĞİNİZ İÇİN..."
wetex

Mesajgönderen Rebel » 22 Tem 2009, 10:24

wetex yazdı:ASUS İYİ MARKA AMA ÖNEMLİ OLAN SATIŞ SONRASI DESTEKTİR.ASUS NOTEBOOK TÜRKİYE SERVİSİ KADARDA REZİL BİR T.SERVİS YOK.BENCE BAŞKA BİR MARKA ALIN.
"BEN 10 SENEDİR BİLGİSAYAR PİYASASINDA ÇALIŞAN BİR KİŞİ OLARAK HEMEN HEMEN TÜM MARKALARIN T.SERVİSLERLE MUHATAP OLDUM.ANCAK ASUS NOTEBOOK SERVİSİ KADAR REZİL BİR SERVİS GÖRMEDİM,BUNDAN SONRADA GÖRMEYECEĞİM.ÇÜNKÜ SATMAYACAĞIM.
SADECE ADAPTÖR PROBLEMİ YÜZÜNDEN MÜŞTERİMİN ADAPTÖRÜ YANINDA LAPTOPUDA İSTEDİLER.GÖNDERİM TARİHİ 06/07/2009.BUGÜN TARİH 21/07/2009.ARIYORUM YAKLAŞIK 30 DAKİKA BEKLEDİKTEN SONRA VATANDAŞ AÇIYOR.TAMA İSİM ALIP LAPTOP UN AKIBETİNİ ÖĞRENECEKKEN VATANDAŞIN CEP TELİ ÇALIYOR,BENİ BEKLEMEYE ALIYOR VE UNUTUYOR.DAHA SONRA DEFALARCA ARADIĞIM ZAMAN SIRADA 10 KİŞİDEN FAZLA KİŞİ OLDUĞUNU VE SONRA ARAYIN DİYOR.AKAŞAM SAAT 18 DE PAYDOS ETTİKLERİ İÇİN TEKRAR DENİYORUM.YİNE YARIM SAAT BEKLEDİKTEN SONRA VATANDAŞA ULAŞIYORUM.ADIMI VERİYORUM.EKRANA BAKIYOR.BU HAFTA ELİME ULŞACAĞINI EN BAŞTA SÖYLEYENLER,LAPTOPUN HALEN SIRADA OLDUĞUNU VE MUHTEMELEN HAFTAYA BAKILACAĞINI SÖYLÜYOR.
BİR ADAPTÖR İÇİN LAPTOPU İSTEYEN AMATÖR ÇALIŞMA SİSTEMİNDEN KUTULAMAMIŞ ASUSNOTEBOOK SERVİSİNE; BEĞENMEDİĞİNİZ CASPER BİLGİSAYAR HDD ARIZASI İÇİN BİLE NOTEBOOK U İSTEMEDİ.HDD Yİ SÖKÜP YOLLAYIN DEDİLER VE 1 HAFTA İÇİNDE SIFIR HDD GELDİ.
AMATÖR ÇALIŞYORSUNUZ, EHİL KİŞİLER ÇALIŞTIRMIYORSUNUZ VE KAYBEDİYORSUNUZ.SİZE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BENİ MÜŞTERİME KARŞI MAĞDUR ETTİĞİNİZ İÇİN..."

Asus ve HP teknik servisleri ile ilgili sürekli sıkıntı yaşanmakta bilgilerine ulaşmaktayız. Servis harici cihazlarla ilgili sıkıntılarda sık sık kulağımıza gelmekte veya internette müşteri memnuniyetsizliklerini görmekteyiz. Sorun her markada meydana gelebilir ki gayet doğaldır ama önemli olan o ürüne verilen kusursuz destektir.

Bu önemli veriler için teşekkürler wetex.

Katılımlarınızın devamını bekliyoruz.

Kolay gelsin.
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Önceki

Dön Notebook Satın Almak İstiyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir