Chrome, Microsoft'u Korkutmuyor

NotebookPlatformu'nda yayınlanan haber ve inceleme ve makaleler hakkındaki görüşlerinizi bu konu başlığı altında dile getirebilirsiniz.

Chrome, Microsoft'u Korkutmuyor

Mesajgönderen ensiformis » 18 Tem 2009, 00:49

Microsoft platformu halkla ilişkiler müdürü Walid Abu Hadba, Google Crome işletim sistemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Microsoft şu sıralarda adından oldukça fazla söz ettiren ücretsiz Chrome işletim sisteminin kendilerine rakip olmadığını düşünüyor. Firmanın halkla ilişkiler müdürünün yaotığı açıklamaya göre, Chrome'un potansiyel yarış avantajı Google firmasının merkezindeki arama motoru.

Açıklamalarına "Google'un ana işi işletim sistemi değil, bu yüzden Chrome işletim sistemi ekmeğin üzerindeki yağ sürmeyecek" diyerek devam eden Hadba Google'ın kullanıcılara yeniden yaratılabilen internet deneyimi sağlamayı amaçladığını vurguluyor. Microsoft'un online uygulamaları yeterli deneyime ulaştığında Google Chrome sisteminin gelişmekten vaz geçeceğini savunan Hadba, Chrome işletim sisteminin offline ürün hattı için direkt bir yol olmadığını belirtiyor.

Google'un işletim sistemindeki hızı bu yarışta bulunanların dikkatini çekecek ve özellikle daha düşük rakipler ona saldırıda bulunacak diyerek sözlerine devam eden Hadba Microsoft Bing'in marketlerde memnun edici bir ilgi gördüğünü belirtti.
Kullanıcı avatarı
ensiformis
Moderator
Moderator

Re: Chrome, Microsoft'u Korkutmuyor

Mesajgönderen Teknokolik » 09 Ağu 2009, 13:50

Yakında altına ............. başlar. :lol:
Kullanıcı avatarı
Teknokolik
NP-Fan
NP-Fan

Re: Chrome, Microsoft'u Korkutmuyor