Codec

Tüm yazılım sorularınız ve sorunlarınızı burada paylaşabilirsiniz

Re: Codec

Mesajgönderen sezgin » 21 Mar 2008, 18:28

bana da garip geldi kapama açma düğmesinin olmaması gerçekten. hangi laptopa baksam var.
VAIO VGN-FZ21Z
sezgin

Mesajgönderen Ghaash » 21 Mar 2008, 19:45

Son 2 notebook'umda da ses acma kapama dugmesi yok :D
Bundan once Fujitsu-Siemens'im vardi onda da yoktu, bunda da yok...
Yanlis hatirlamiyorsam ilk notebookum olan IBM ki o zaman Lenovo degildi sadece IBM'di onda vardi.
Ben de olmasini isterdim ama fiyat/performansi goz onunde bulundurdugum icin oncelik olarak. Multiplayer tuslarina cok onem vermedim.

Bende Wi-Fi, Eco (Ekonomik Kullanim), Bir de cok gereksiz gordugum touchpadin ordaki isiklari acma kapama tuslari mevcut :D

Ayrica VLC'de israr eden arkadaslar icin sitemizde bulunan su haberi incelemelerini tavsiye ediyorum :lol:
http://www.notebookplatformu.com/index. ... y&haber=92
Packard Bell MB86 - P - 015
Kullanıcı avatarı
Ghaash
Moderator
Moderator

Mesajgönderen fturgay » 21 Mar 2008, 20:29

Gom playeri deneyin...en kralı bence gomplayer codec falan istemiyor oynatamadığı dosyanın codec ini internetten bulup indiriyo otomatik
fturgay

Mesajgönderen mehmet1980 » 22 Mar 2008, 00:27

fturgay yazdı:Gom playeri deneyin...en kralı bence gomplayer codec falan istemiyor oynatamadığı dosyanın codec ini internetten bulup indiriyo otomatik

gom player. hiç denemedim denemekte fayda var.
mehmet1980

Mesajgönderen Ali Arısoy » 29 Mar 2008, 18:28

CCCP de iyi bir kodek paketidir, denemenizi öneririm.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ali Arısoy
Moderator
Moderator

Mesajgönderen erco » 30 Mar 2008, 13:10

Bende vlc kullanıyorum fakat benim aklıma şu ses açma kapama düğmesi takıldı.Fn tuşlarıyla kontrol edilen ses açma kapama tuşları olmadığına emin misiniz ? Kusura bakma merakımdan soruyorum.

Saygılar...
SONY VAIO FZ11M | http://www.ercoweb.com
Kullanıcı avatarı
erco
NP-Groupie
NP-Groupie

Mesajgönderen Ghaash » 30 Mar 2008, 14:26

:) FN ile kontrol edilenlerden bahsetmiyordum yanlis anladiniz...
Ben ayrica multimedia tus olarak ses acma kapama yok dedim. Yoksa FN ile kullanilan acma kapama var. Onlari da film izlerken kullanmak zor geliyor bana. Tam filme konsantre olmusum ordan FN'yi bul F10 mu aciyordu, F11 mi kisiyordu ona bak falan filan zor is. Filmde birden bir bagiris koptugunda ben onlara basip kisana kadar zaten yeterince bagirmis oluyor ya da fisiltiyla birseyler konusurlarken ben onlara basana kadar konusma gecmis oluyor. Benim gibi en az gunde 1 film izliyorsaniz onlarla ugrasmak istemezsiniz...
Kullanıcı avatarı
Ghaash
Moderator
Moderator

Mesajgönderen Ghaash » 30 Mar 2008, 14:29

Ayrica sunu da ekleyeyim, K-Lite'la gelen ozelliklerden biri de eger sizin DIVX'inize uygun gelen, FPS'si tutmayan bir altyazi varsa elinizde K-Lite'in altyazi ozelliklerinden onun senkronunu da ayarlayabiliyorsunuz. Bu da buyuk bir kolaylik benim acimdan... Malum gunde 1 filmle artik piyasa filmleri kalmadi daha underground filmler izler oldum :) Tabi hepsinin alt yazisi da uygun FPS'li olmuyor... :D
Kullanıcı avatarı
Ghaash
Moderator
Moderator

Mesajgönderen erco » 30 Mar 2008, 16:32

Ghaash yazdı::) FN ile kontrol edilenlerden bahsetmiyordum yanlis anladiniz...
Ben ayrica multimedia tus olarak ses acma kapama yok dedim. Yoksa FN ile kullanilan acma kapama var. Onlari da film izlerken kullanmak zor geliyor bana. Tam filme konsantre olmusum ordan FN'yi bul F10 mu aciyordu, F11 mi kisiyordu ona bak falan filan zor is. Filmde birden bir bagiris koptugunda ben onlara basip kisana kadar zaten yeterince bagirmis oluyor ya da fisiltiyla birseyler konusurlarken ben onlara basana kadar konusma gecmis oluyor. Benim gibi en az gunde 1 film izliyorsaniz onlarla ugrasmak istemezsiniz...

Dostum burdaki çoğu kişinin şaşırmasının nedeni zaten buydu yani biz fn tuşlarıda yok sandık o yüzden.Dediğiniz multimedia tuşları her laptopta zaten bulunmuyor.
SONY VAIO FZ11M | http://www.ercoweb.com
Kullanıcı avatarı
erco
NP-Groupie
NP-Groupie

Mesajgönderen Ghaash » 30 Mar 2008, 17:33

:D ayni saskinlik bende de var. Ben de diyorum bu kadar notebook gordum, baktim, hatta burada konusu gectikten sonra tekrar baktim, extra multimedia tuslari olan az. Vaio'larda vardi sanirim, burada da Vaio kullanicilari cok olunca herhalde ondan sasirdilar diye dusundum...
Kullanıcı avatarı
Ghaash
Moderator
Moderator

ÖncekiSonraki

Dön Yazılım

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir