DLL registry sorunu

Acer dizüstü bilgisayarınızla yaşadığınız yazılımsal deneyim, görüş ve problemlerinizi paylaşın.

Re: dll registry sorunu

Mesajgönderen duncan » 03 Mar 2008, 01:38

bugün de bir kere aynı msn hatasıyla karşılaştım. bir süre devam etti ve geçti. ayrıca bazı internet sitelerine giremedim. google mesela. arada sırada oluyor bu. ve sinir bozucu bir durum açıkçası. bazı sitelere girip bazılarına giremiyor.
duncan

Mesajgönderen Rebel » 03 Mar 2008, 01:42

ADSL hattınız ile ilgili bir probleminizin olma olasılı nedir. Bana bu problemler adsl hattinizla ilgiliymis gibi geliyor.

http://speedtest.turktelekom.com.tr/

yukarıda linkten adsl hızınızı ölçermisiniz.
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Mesajgönderen Ali Arısoy » 03 Mar 2008, 01:44

Bu durum hızdan çok, bilgisayardaki potansiyel solucanlarla da alakalı olabilir. Sisteminiz kaç günlük acaba?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ali Arısoy
Moderator
Moderator

Mesajgönderen Rebel » 03 Mar 2008, 01:48

Bu olumsuz hafa şartları sırasında internette kocaeli bölgesi problem yasadi diyebilirim. Hız cok cok yavas ve baglanti problemli idi. Ama Ali beyin şüphesinin olasılığı yuksek.
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel

Mesajgönderen erco » 03 Mar 2008, 11:11

Bu internet sitelerine girip girmeme olayını bende çok yaşıyorum.Yani arada bir olan birşey ve araştırdığımda şu sonuca vardım.Bu aralar mahkeme kararıyla sürekli kapanan korsan mp3, vb... sitelerin kapatılmasından kaynaklı olabileceği söyleniyor.Yani sürekli DNS lerle oynandığı için çoğu sitede sorun yaşanıyor fakat problemi modeminizin sitesinden update yazılımlarını indirip güncelleme yaparak çözebilirsiniz zira çoğu kişi bu şekilde bu problemden kurtuldu.

Telekomun hız konusuna gelecek olursak; eğer evinizde 1024 ve 4 gb kotalı bir adsl hattı kullanıyorsanız hızın yavaşlığından şikayet etmeniz çok normal olacaktır.Önceleri ben 120 kb ile yaptığım bir download'u son zamanlarda 50 kblerle yapmaya başladım hatta bazen 10 kblere kadar düşen hızlar oluyor ve buda psikolojik açıdan sizi oldukça kötü duruma düşürüyor :) Ama şöylede bir durum var Eskişehirde örneğin çarşı içinde benimle aynı bağlantıyı kullanan birisi 150 kb hızlarla download yaparken ben hep daha düşük hızlarda yapıyorum, bunu test ettim ve gerçektende durum böyle.Telekom bunları henüz aşmış değil ve bu kadar sorun içinde birde VDSL'e geçmeyi düşünüyor acaba nasıl olacak çok merak ediyorum.

Kolay gelsin ...
Kullanıcı avatarı
erco
NP-Groupie
NP-Groupie

Önceki

Dön Yazılımsal Sorunlar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir