Bu internet sitelerine girip girmeme olayını bende çok yaşıyorum.Yani arada bir olan birşey ve araştırdığımda şu sonuca vardım.Bu aralar mahkeme kararıyla sürekli kapanan korsan mp3, vb... sitelerin kapatılmasından kaynaklı olabileceği söyleniyor.Yani sürekli DNS lerle oynandığı için çoğu sitede sorun yaşanıyor fakat problemi modeminizin sitesinden update yazılımlarını indirip güncelleme yaparak çözebilirsiniz zira çoğu kişi bu şekilde bu problemden kurtuldu.
Telekomun hız konusuna gelecek olursak; eğer evinizde 1024 ve 4 gb kotalı bir adsl hattı kullanıyorsanız hızın yavaşlığından şikayet etmeniz çok normal olacaktır.Önceleri ben 120 kb ile yaptığım bir download'u son zamanlarda 50 kblerle yapmaya başladım hatta bazen 10 kblere kadar düşen hızlar oluyor ve buda psikolojik açıdan sizi oldukça kötü duruma düşürüyor

Ama şöylede bir durum var Eskişehirde örneğin çarşı içinde benimle aynı bağlantıyı kullanan birisi 150 kb hızlarla download yaparken ben hep daha düşük hızlarda yapıyorum, bunu test ettim ve gerçektende durum böyle.Telekom bunları henüz aşmış değil ve bu kadar sorun içinde birde VDSL'e geçmeyi düşünüyor acaba nasıl olacak çok merak ediyorum.
Kolay gelsin ...