Merhaba arkadaşlar,
Ben kardeşime laptop alcam karne hediyesi.Kardeşim 13 yaşında.Aradada ben kullanırım.Bugün akşam araştırmaya başladım ve kafam çok karıştı.Forumlarda söz meclisten dışarı reklam için mi yazıyolar bilmiyorum ama cok çelişkili bilgiler var.tek güvenebileceğim yer burası galiba.Hp kesinlikle almıcam 10 yorumdan 9 u kötü ve servis sorunu varmış.Acer ı çözemedim.Bazıları ucuz ve güzel derken bazıları hiç iyi olmadığını söylüyor.Yaygın kanı toshiba ve sony genelde.Ben 5 yıldır aynı toshiba bilgisayar kullanıyorum.toshiba L10 öğretmenlere verilenlerden.bazen beni çıldırtıyor ama iyi dayandı. Lenovo ve monster ı hiç bilmiyorum ve nasıl markalar olduğunu öğrenmek istiyorum.Fiyat aralığım 1000-1500 tl arası ama belki 2000 e doğru çıkabilir zorlarsam.1300-1500 e iyi birşy bulabilirsem çok iyi olur.Kardeşim FM09-fifa-nfs ve gta oynuyo genelde.birde internette ödev yapıyo.yazıcıda lazım tabi bu arada.Ben istiyorum ki 4-5 yıl kullanabilsin ve bu süre sonunda normal standartlarda bir bilgisayar oyunu oynayabilsin.Benim düşüncem 3 gb ram (ddr nedir bilmiyorum söylerseniz sevinirim),512 veya 1024 mb ge force 8600-8800 arası ekran kartı ve 2.26 ghz işlemci ve bluetooth, webcam, wifi(kablosuz bağlantıdan başka anlamı var mı?) bunlar? Siz hangi markayı ve modeli önerirsiniz?Birde lenovo ve monster hakkındaki bilgileri verirseniz sevinirim?

News