İNTERNET SORUNUM.YARDIMCI OLUN :(

Diğer kategorilere girmeyen konuları bu başlık altında dilediğiniz şekilde tartışabilirsiniz.

İNTERNET SORUNUM.YARDIMCI OLUN :(

Mesajgönderen serhatsahin » 02 Haz 2009, 16:43

SLM.... ;) WİNDOWS VİSTA HOME BASİC İŞLETİM SİSTEMİ KULLANIYORUM.BİLGİSAYARIM İNTERNET BAĞLANTISI AÇIK.MESSENGERA, LİME WİREE,MOZİLLA FİREFOXDAN INTERNETE GİRİYOR AMA İNTERNET EXPLORERDAN İNTERNETE BAĞLANAMIYORUM.NEDEN ACABA ? :?: İE NİN VARSAYILAN AYARLARINI GERI YUKLEDIM.GUNCELLEŞTİRDİM AMA YİNE BAĞLANMIYOR.PC DE VİRÜS DE YOK. AMA Bİ TÜRLÜ İE ÇALIŞMIYOR.YARDIMCI OLURMUSUNUZ. BİR BİLGİNİZ VAR MI :?: TEŞEKKÜR EDERİM :)
serhatsahin

Re: İNTERNET SORUNUM.YARDIMCI OLUN :(

Mesajgönderen tibiacı » 02 Haz 2009, 19:42

benim bilgisayarda da bazen oluyordu, format atıp düzeltiyordum ancak. firefox ta sorun yoksa, firefox daha iyi, IE yi bosver derim :twisted:
tibiacı
NP-Newbie
NP-Newbie

Mesajgönderen deja-vu » 02 Haz 2009, 22:04

explorer'in ozelliklerinden > araclar > internet ozellikleri > baglantilar > LAN ayarlari buranin otomatikte olduguna veya dogru ayarlanmis olduguna emin olun bundan kaynaklanabilir.
Kullanıcı avatarı
deja-vu

Mesajgönderen serhatsahin » 03 Haz 2009, 00:40

deja-vu kardeş LAN ayarları otomatik.internet ayarlarını varsayılan olarak deiştirdim ama yine olmadı :? . mozilla kullanıyorum ama ondada bazen sorun oluyo girmiyo. :roll: halbuki msn , lime wire e felan bağlanıyor :!: anlamadım bi türlü ne biçim sorun :)
serhatsahin

Mesajgönderen BlueDarkMan » 03 Haz 2009, 17:52

ie'yi aç. dosya dan çevrimdışı çalışı çevrimiçi çalış yap.
Kullanıcı avatarı
BlueDarkMan
NP-Groupie
NP-Groupie

Mesajgönderen serhatsahin » 05 Haz 2009, 21:14

hayır olmuyor ya.. çevrimdışı çalış dedım yıne olmuyor.üstelik mozilla firefox bile bazen bağlanmıyor.sayfa hatası verıyor.3-4 defa yenıle deyıce açıyor.... :| allah allah yaw :?
serhatsahin

Mesajgönderen BlueDarkMan » 05 Haz 2009, 22:50

serhatsahin yazdı:hayır olmuyor ya.. çevrimdışı çalış dedım yıne olmuyor.üstelik mozilla firefox bile bazen bağlanmıyor.sayfa hatası verıyor.3-4 defa yenıle deyıce açıyor.... :| allah allah yaw :?

Çevrim dışı yap demedim ki, çevrimdışı çalışı çevrimiçi yap dedim. Çevrim içi yazıyorsa ellenmeyecek yani.

Garip ve saçma bir sorun. ie de araçlarda bağlantılar sekmesine bakarmısın. Orası boş olması lazım. Boş mu dolumu
Kullanıcı avatarı
BlueDarkMan
NP-Groupie
NP-Groupie

Mesajgönderen serhatsahin » 06 Haz 2009, 14:31

[color=#4000BF]tm kardes zaten cevrımdısı çalış demedım.yanlış yazdım kusura kalma .=) çevrımiçiydi zaten olmuyor :| .. dedığın yere de baktım BAĞLANTILAR boş :S hiç bişey yazmıyor orda :S mozilla bile bazen sorun verıyo acaba pc de mı bı sorun var dicem ama msn,lime wire felan çalışıyor :S[/color]
serhatsahin

Mesajgönderen serhatsahin » 06 Haz 2009, 15:31

KARDEŞLER ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİ GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN.SORUNU HALLETTİM.PCDEKİ ANTİVİRÜS PROGRAMINI KALDRIRDIM. İE Yİ ARAÇLAR > GELİŞMİŞ > İE AYARLARINI SIFIRLA YAPTIM OLDU. :D AYRICA GOOGLE CHROME DİYE BIR PROGRAM VARDI ONU DA YUKLEDIM DAHA İİ VE HIZLI OLDU TARAYICI. TESEKKUR EDERIM İLGİLENDGNZ İÇİN . SAĞOLUN ;)
serhatsahin

Mesajgönderen BlueDarkMan » 06 Haz 2009, 16:14

serhatsahin yazdı:KARDEŞLER ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİ GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN.SORUNU HALLETTİM.PCDEKİ ANTİVİRÜS PROGRAMINI KALDRIRDIM. İE Yİ ARAÇLAR > GELİŞMİŞ > İE AYARLARINI SIFIRLA YAPTIM OLDU. :D AYRICA GOOGLE CHROME DİYE BIR PROGRAM VARDI ONU DA YUKLEDIM DAHA İİ VE HIZLI OLDU TARAYICI. TESEKKUR EDERIM İLGİLENDGNZ İÇİN . SAĞOLUN ;)

keşke sırayla deneseydin serhat. Yani sorun antivirusten mi kaynaklanmiş yoksa e ayarlarindan mi. onu anlardik hiç olmazsa. chrome ise zaten ayri bir konu. sorun ile alakasi yok. Chrome gerçekten hızlı bir browser dır.
Kullanıcı avatarı
BlueDarkMan
NP-Groupie
NP-Groupie

Dön Genel / Diğer Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir