istanbul bilişim

Notebook satın almak istiyorsanız böyle buyrun..

istanbul bilişim

Mesajgönderen euphrates7 » 28 Nis 2009, 15:48

istanbul bilişim de fiyatlar 200 300 arası daha ucuz nedenini bilen var mı?
euphrates7

Re: istanbul bilişim

Mesajgönderen BlueDarkMan » 28 Nis 2009, 17:13

Ürünleri resmi garantili değil. Türkiyedeki resmi marka servislerinde garantiye veremiyormusunuz. Sadece kendisine götürmek zorundasınız. O da nasıl hallediyor bilinmez. Muhtemelen yurtdışından getirttiği için yurtdışına götürüyordur. Kesinlikle oradan almayın.
Kullanıcı avatarı
BlueDarkMan
NP-Groupie
NP-Groupie

Mesajgönderen audi » 28 Nis 2009, 21:10

Uluslararası tüketici kalite ödülleri vs. almışlar. Ben okadar da güvensiz olduklarını düşünmüyorum. :roll:
A5
Kullanıcı avatarı
audi
NP-Newbie
NP-Newbie

Mesajgönderen deja-vu » 28 Nis 2009, 21:37

bu firmadan bir adet lcd tv almistim. sorun cikmadi garantiside bitmistir sanirim.
ozellikle sony yetkili saticisindan mi urun alsam yoksa ib'den mi alsam tartismalari internette cok fazla.

servis hizmetleri iyi olsa dahi alinan bir urunun sadece bir yerde garanti kapsaminda olmasi bence pek dogru degil.
Kullanıcı avatarı
deja-vu

Mesajgönderen BlueDarkMan » 28 Nis 2009, 22:54

audi yazdı:Uluslararası tüketici kalite ödülleri vs. almışlar. Ben okadar da güvensiz olduklarını düşünmüyorum. :roll:

Arkadaşlar anlamıyorsunuz herhalde. Tüketici kalite ürünüymüş v.s. bunlar fasa fiso. Kanmayın böyle şeylere. Sattığı sony sony garantili değil. Turkiye sony tanimiyor bu firmanın ürünlerini. Philips deseniz tanimiyor yani kabul etmiyor, benim garantimde değil diyor. Bu çok önemli bir konu. Nası pek o kadar güvensiz olduklarını düşünmüyorum dersiniz anlam veremiyor. Adamlar yurt dışından alıp burada klavye değiştirip işletim sistemini atip satiyorlar.

Her ürünleri bu şekilde.. Kullanıcıları yanlış yönlendirmeyelim.
Kullanıcı avatarı
BlueDarkMan
NP-Groupie
NP-Groupie

Mesajgönderen AslanG » 28 Nis 2009, 23:36

BlueDarkMan yazdı:
audi yazdı:Uluslararası tüketici kalite ödülleri vs. almışlar. Ben okadar da güvensiz olduklarını düşünmüyorum. :roll:

Arkadaşlar anlamıyorsunuz herhalde. Tüketici kalite ürünüymüş v.s. bunlar fasa fiso. Kanmayın böyle şeylere. Sattığı sony sony garantili değil. Turkiye sony tanimiyor bu firmanın ürünlerini. Philips deseniz tanimiyor yani kabul etmiyor, benim garantimde değil diyor. Bu çok önemli bir konu. Nası pek o kadar güvensiz olduklarını düşünmüyorum dersiniz anlam veremiyor. Adamlar yurt dışından alıp burada klavye değiştirip işletim sistemini atip satiyorlar.

Her ürünleri bu şekilde.. Kullanıcıları yanlış yönlendirmeyelim.

Bende kesinlikle katılıyorum. Türkiye Sony ( sanırım Sony Eurasia garantisi ) ürünü garanti kapsamına almıyorsa,bu işin içinde bir iş vardır demek lazım ;)
AslanG

Mesajgönderen tibiacı » 07 May 2009, 01:56

sony olan bir ürünün sony garantili olmaması ilginç geldi bana. :shock:
tibiacı
NP-Newbie
NP-Newbie

Mesajgönderen Rebel » 07 May 2009, 11:51

tibiacı yazdı:sony olan bir ürünün sony garantili olmaması ilginç geldi bana. :shock:

Sony de uluslar arası garanti yok tiabacı ;) bu yüzden istanbul bilişim ürünleri Resmi sony garantisi altında değil. SONY'nin Türkiyeye özel olarak gönderdiği ürünler sadece resmi garanti altindadir. ( SONYEURASIA )

Edindiğim son bilgi Philips'inde uluslar arası garantiye sahip olmadigi yönünde.

Bu yüzden de fiyatları daha ucuz. Ama garanti yok. Sadece kendi verdiği garanti var ki ona da garanti denmez. Resmi olmayan garanti garanti değildir.

Buradan tüm alıcılara seslenmek istiyoruz. Devede kulak misali rakamlar için resmi garanti den hiç bir zaman şaşmayın. Özellikle SONY de. Pişman olursunuz.
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Dön Notebook Satın Almak İstiyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir