Kablo derdini unutun!

Diğer kategorilere girmeyen konuları bu başlık altında dilediğiniz şekilde tartışabilirsiniz.

Kablo derdini unutun!

Mesajgönderen Ali Arısoy » 25 Mar 2008, 07:22

TTNet WiFi Kablosuz İnternet servisi sayesinde, taşınabilir bilgisayarlar veya Wi-Fi uyumlu cep telefonları ile restoranlar, hava alanları, terminaller, üniversiteler pek çok sosyal alandaki TTNet WiFi servis noktasından hızla internete erişilebiliyor.

TTNet, kullanıcılarına her yerde Internet erişimi sunmak için TTNet WiFi servis ağını daha da genişletiyor. TTNet WiFi Kablosuz İnternet servisi sayesinde, taşınabilir bilgisayarlar veya Wi-Fi uyumlu cep telefonları ile kafeler, restoranlar, hava alanları, terminaller, üniversiteler, oteller gibi pek çok sosyal alandaki TTNet WiFi servis noktasından hızla ve güvenle internete erişilebiliyor. 31 Mayıs'a kadar tüm TTNet ADSL aboneleri, TTNet WiFi Kablosuz İnternet servis noktalarından internete ücretsiz olarak bağlanabilecek. Bunun için müşterilerin, TTNet WiFi servis noktalarında web tarayıcılarını açtıklarında karşılarına çıkan web sayfasına ADSL hizmet numaralarını, kullanıcı adlarını ve şifrelerini girmeleri yeterli. TTNet ADSL abonesi olmayan İnternet kullanıcıları da TTNet WiFi servis noktaları veya Türk Telekom Ofislerinden satın alabilecekleri TTNet WiFi kartlarıyla bu hizmetten yararlanabiliyor. Günlük 30, 60 ve 150 dakika; haftalık 300 dakika ve aylık 1800 dakika şeklinde 5 ayrı seçenekte satışa sunulan bu kartlarla, TTNet ADSL abonesi olsun veya olmasın tüm tüketiciler TTNet WiFi servis noktalarında kablosuz İnternet erişimi servisinden yararlanabiliyor. Ayrıca TTNet, sayıları Türkiye genelinde her geçen gün artan TTNet WiFi servis noktalarında açılan web sayfasından kredi kartı ile ödeme yaparak TTNet WiFi dakikası satın alma imkanını da sunuyor.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ali Arısoy
Moderator
Moderator

Re: Kablo derdini unutun!

Mesajgönderen kafedengi » 26 Mar 2008, 12:32

ınternet uzerınden ıslenen suclarla mucadele adına hukumetın ınternet cafelere getırdıgı duzenlemelere bakıyorumda ne kadar anlamsız oldugunu bı kez daha anlıyorum. bı yandan mevcut cafelere savas acılıyo suclunun takıbı zorlasıyor dıye ote yandan ttnet heryere kablosuz ınternet calısmaları yapıyo
kafedengi

Mesajgönderen yakup21 » 26 Mar 2008, 12:44

bu kartları alırken kimlik bilgileri vereceksek tamam ama vermeyeceksek kontör alır gibi bu kartlardan alacaksak o zaman kafedengi bence çok haklı. Önüne gelen bu karttan alacak kimlik bilgisi vermeden sonra suçu işleyecek sonra cafeleri kapatacak. Mantık nerede..?
yakup21

Mesajgönderen kafedengi » 26 Mar 2008, 13:56

hrant dınk cınayetı zamanında gundeme gelmıstı hatırlıyorum da o.s ınternet uzerınden haberlesmıs dıye ınternet cafelere buyuk bır baskı olusturulmaya calısılmıstı. merak edıyorum acaba mektupla habersse ıdıler postanelerede aynı baskı uygulanırmıydı
En son kafedengi tarafından 26 Mar 2008, 14:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
kafedengi

Mesajgönderen Kemalettin » 26 Mar 2008, 14:03

yasaklar baskılar geldikçe dünyaya rezil oluyoruz. youtube, internete cafeler bakalım sırada ne var.
Kemalettin

Mesajgönderen kafedengi » 26 Mar 2008, 14:07

sırada telekomun karını artırmak ıcın baska baska bıseyler bulunur elbet. bır ınternet cafe aynı hattan en az 20 makına baglasa ve bı sebepten 10 kısı bu kadar ınternet bana yeter eve baglatmama gerek yok dıye dusunse telekom ıcın kazanılamayan parayı sız hesap edın. amac her ne sekılde olursa olsun para kazanmak olunca baskasının haklarını kısıtlamıs olmak bırılerının umurunda olmuyor ne yazıkkı
kafedengi

Mesajgönderen Rebel » 26 Mar 2008, 14:33

kafedengi yazdı:sırada telekomun karını artırmak ıcın baska baska bıseyler bulunur elbet. bır ınternet cafe aynı hattan en az 20 makına baglasa ve bı sebepten 10 kısı bu kadar ınternet bana yeter eve baglatmama gerek yok dıye dusunse telekom ıcın kazanılamayan parayı sız hesap edın. amac her ne sekılde olursa olsun para kazanmak olunca baskasının haklarını kısıtlamıs olmak bırılerının umurunda olmuyor ne yazıkkı

Ama bu uygulamanın sizin işinizi çok fazla olumsuz etkileyecegini zannetmiyorum. laptopu olan zaten evden baglanir. vardir yani evinde internet.. bi internet cafeye gideni çok azdır diye tahmin ediyorum. telekomun bu hizmeti daha çok açık alanlar iş merkezleri gibi yerlerde verilmekte.
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Mesajgönderen kafedengi » 26 Mar 2008, 14:56

bahsettıgım uygulamada cafelerın ısı hedef alınmıstır demıyorum acık alanlarda ınternet ıhtıyacını karsılamak ıcın yapılmıstır. ıtırazda etmıyorum benım bu sektorden dolayı maruz kaldıgım bu durum sıkayetcı olmama, ıhtıyacı olan bırının ıse memnunıyetı demektır. benım ıtırazım daha evvelkı zamanlarda musahhas bazı olaylar sebebıyle ve belkıde bazı fırmalarında etkısı ıle cafeler sıkıntıya sokulmak ıstenmıs ve basarılmıstır.
kafedengi

Mesajgönderen Ghaash » 26 Mar 2008, 22:45

Ah ah keske Nicola Tesla biraz daha yasamis olsaydi da elektrigi kablosuz tasimayla ilgili calismasini bitirebilmis olsaydi. Asil o zaman gercekten kablo derdinden kurtulmus olurduk...
Packard Bell MB86 - P - 015
Kullanıcı avatarı
Ghaash
Moderator
Moderator

Mesajgönderen Ali Arısoy » 26 Mar 2008, 23:22

Elektriği kablosuz ortamda taşımak halihazırda mevcut bir teknoloji; fakat yayılması için zamana ihtiyacı var. ;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ali Arısoy
Moderator
Moderator

Sonraki

Dön Genel / Diğer Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir