Lap Top Satın Alacağım Yardımcı Olur Musunuz?

Notebook satın almak istiyorsanız böyle buyrun..

Re: Lap Top Satın Alacağım Yardımcı Olur Musunuz?

Mesajgönderen mero » 17 Eyl 2008, 18:02

eurasia garantisini ek bir ücret ödeyip alabileceğimi söylediler böyle bişey sözkonusu mu
mero

Mesajgönderen Rebel » 17 Eyl 2008, 22:09

tabiki hayir. euroasia garantili oldugunda ürün türkiyeye özel geliyor. q türkçe klavyesi ve türkçe işletim sistemi, türkçe kitapciklari ile beraber. yurtdışından getirilmiş ve sonradan işletim sistemi türkçeye cevrilmiş klavyesi değiştirilmiş urunlere ek ucret ile euroasia garantisine dahil etmek mumkun degil.

http://www.webdenal.com/store/sony-vaio ... ategory=37

bu urun euroasia garantili mesela. tabi daha oncede dedigim gib. firmayı arayıp garanti durumu teyid etmenizde fayda var
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Mesajgönderen mero » 29 Eyl 2008, 13:49

sonunda notebook aldım ama şimdi de sigorta işleri düşündürüyor.önerebileceğiniz bir sigorta şirketi var mı
mero

Mesajgönderen Mr.Notebook » 30 Eyl 2008, 15:59

Notebook a sigorta yaptırmak konusunda bir çok firmayla görüştüm ürün mobil olduğu için çalınmaya sigorta açıkçası direkt yapmıyorlar. yangın su dökülmesi ve bu tarz sorunlar içinde ufak çaplı poliçeler mevcut ama bunada direkt yaklaşan yok başka ev poliçelerinin içinde yer veriyorlar.

Notebook sigortası için en iyi taktiği sana şöyle vereyim, babanın yada yakın bir aile dostunun şirketinin anlaşmalı olduğu sigorta firmasına notebookun faturasını şirkete kestirerek şirketin malı gibi gösterip şirket malı olarak sigortalatabilirsiniz. Şirket poliçesinin içerisine marka model geçirterek çalınma yangın ve diğer unsurlar rahatça yer aldırılabilir. ben böyle yaptım.

Bunun dışında eğer bunları yapamam diyorsan notebook çalınmalarını önlemek için en iyi yöntemlerden biri notebookunu evinde masana kitlemek.

http://uk.kensington.com/html/15639.html

bu adrestek kensington marka notebook kilitlerini görebilirsin.
Saygılarımla
Mr. Notebook
Mr.Notebook

Önceki

Dön Notebook Satın Almak İstiyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir