Lütfen konum ile ilgilenin.

Diğer kategorilere girmeyen konuları bu başlık altında dilediğiniz şekilde tartışabilirsiniz.

Lütfen konum ile ilgilenin.

Mesajgönderen helpmepls » 21 Ara 2009, 04:09

Merhaba sorunumu size hemen sölemek istiyorum,samsung r522 model bir cihazım var ve 3 ay öncesine kadar hiçbir problemim yoktu ama son 1 hafta içinde altı aşırı derece ısınıp otomatik kapanmaya başladı.Güç kablosu takılı değil iken hiç bir problem olmaksızın kullanıyorum leptobumu fakat güç kablosunu taktıktan sonra leptobun altı aşırı derecede ısınmaya başlıyor ve aradan 5-10 dakika geçtikten sonra herhangi bişi açtığımda görev yöneticisinde cpu %100 e vuruyor bilgisayarım vistadır ve görev yöneticisinde 70-80 arası işlem sayısı göstermektedir.Napmam lazım bu otomatik kapanmaya nasıl son verebilirim lütfen yardım ediniz herşey için herkeze teşekür ederim lütfen yardımlarınızı benimle paylaşın..
helpmepls

Re: Lütfen konum ile ilgilenin.

Mesajgönderen hariciadam » 25 Mar 2010, 16:26

msj atalı çok uzun zaman olmuş ama başka aynı sorunu yaşayan kullanıcılar için yardımcı olması amaçlı bu msjı yazıyorum.

güç kablosunda bi kaçak olduğu muhtemel ve bilgisayara ayırıcıdan daha fazla elektirik gönderdiği açıktıktır bu yüzden güç kablosunu değişmesinde fayda vardır...
hariciadam

Dön Genel / Diğer Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir