mrb sitenizin bir çok alanını takip eden bir kullanıcıyım

Notebook satın almak istiyorsanız böyle buyrun..

mrb sitenizin bir çok alanını takip eden bir kullanıcıyım

Mesajgönderen Destek Hattı 2 » 02 Tem 2009, 14:40

İletişim Konusu: Teknik Destek

Adı / Soyadı: burak **********

Mesajınız: mrb sitenizin bir çok alanını takip eden bir kullanıcıyım.şu sıralar yeni bir notebook almayı düşünüyorum aça takıldıgım bazı noktalar var.bi çok oyunuda rahatça oynayabilmem gerekiyor hpnin almayı düşündügüm bi kaç modeli var ama teknik sorun ve arızaları yüzünden cesaret edemiyorum yardımcılarını bekliyorum bu arada en az 16' boyutunda bi ekran ve 3-4 gb civarı ddr2 yada ddr3 rama sahip olması gerektigini düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Destek Hattı 2

Re: mrb sitenizin bir çok alanını takip eden bir kullanıcıyım

Mesajgönderen Destek Hattı 2 » 02 Tem 2009, 14:45

Eğer biraz vaktiniz varsa bekleyin deriz.. Bu ürün sizin için çok uygun.

sony-vaio-vgn-fw4ztj-sinirsiz-eglence-t2558.html

http://www.notebookplatformu.com/Notebo ... H-325.html
Kullanıcı avatarı
Destek Hattı 2

Mesajgönderen sequoia » 02 Tem 2009, 15:00

Destek Hattı 2 yazdı:İletişim Konusu: Teknik Destek

Adı / Soyadı: burak **********

Mesajınız: mrb sitenizin bir çok alanını takip eden bir kullanıcıyım.şu sıralar yeni bir notebook almayı düşünüyorum aça takıldıgım bazı noktalar var.bi çok oyunuda rahatça oynayabilmem gerekiyor hpnin almayı düşündügüm bi kaç modeli var ama teknik sorun ve arızaları yüzünden cesaret edemiyorum yardımcılarını bekliyorum bu arada en az 16' boyutunda bi ekran ve 3-4 gb civarı ddr2 yada ddr3 rama sahip olması gerektigini düşünüyorum.

Bende sizin gibi yakından ilgiliyim bu site ile. Ve bir düşüncenizde haklısınız. HP. Kesinlikle yakınından geçmeyin.
Kullanıcı avatarı
sequoia

Mesajgönderen ensiformis » 02 Tem 2009, 16:00

Merhaba;

Öncelikle :arrow: http://www.notebookplatformu.com/forum/oyun-oynamak-icin-iyi-notebook-lar-t2375.html linkinde bulunan konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

HP konusunda da birkaç sıkıntı var evet, kullanıcılar pek memnun değiller. Asus iyi fakat, bilindik bir ısınma problemi var, bu nedenle onuda pek tavsiye etmiyorum. Lenovo,Toshiba,Sony,ACER markalarından birini öneririm size.
Kullanıcı avatarı
ensiformis
Moderator
Moderator

Dön Notebook Satın Almak İstiyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir