notebook alcaz inşallah yardıma ihtiyaç var....

Notebook satın almak istiyorsanız böyle buyrun..

notebook alcaz inşallah yardıma ihtiyaç var....

Mesajgönderen mco » 19 Haz 2009, 02:51

slm aleykm...
bende aranıza yeni katıldım sayılır öss yorgunuyum... :)
biraz siteyi dolandım gerçekten güzel kaliteli bi site olmuş başka arkadaşlara yardımlarınızdan bizede faydası oldu en azından notebook alırken üç beş laf edecek hale geldik:)
hayırlsıysa bi notebook alayım diyorum... Film internet vs... genellikle uğraşırım... internetii yoğun kullanırım nası desem 3-5-7 sayfa açar alta koyarım. o arada başka iş yaparım vs.. bu vakiitte bilgisayar kasmasa sevinirim...
ayrıca fm 2009 u sıkıntısız oynamam lazım :) çok görsel efek isteyen oyunlar oynacak deilim fakat ara sıra 'pes 2009' oynarım sanırım...
şöle fiat 1000-1500 tl arası daha fazlasını kaldıramam...

bana en azından şu, şu özelliklerin altında olmamalı notebook derseniz sevinirim... tavsiye ettiğiniz markalar yada özellikle alma dediğiniz markaları söylersenniz güzel olur... şöle nokta atışı; bu notebook tam sana göre! diyecek linklerinizde olursa fena olmaz inş...

şimdiden allah razı olsun.....
mco

Re: notebook alcaz inşallah yardıma ihtiyaç var....

Mesajgönderen ensiformis » 19 Haz 2009, 03:05

Hoşgeldin öncelikle;

Acer tavsiye ederim. Bimeks'te %15indirim ve peşin fiyatına 6 ay taksit imkanı bulunmakta. ( Mağazadan yapılan alısverişlerde gecerli..)

Resim
Acer Aspire 6930G-644G32MN (indirimli fiyatı 1.292 TL) :arrow: http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=105728

Özelliklerine göre fiyatı çok uygun, senin ihtiyaçlarını da fazlasıyla karsılayacagını düşünüyorum. Kampanya varken düşünülmeli.. ;)
Kullanıcı avatarı
ensiformis
Moderator
Moderator

Mesajgönderen mco » 19 Haz 2009, 15:34

öncellikle saolasın... kampanya sınırlı sanırım 21 haziran... o kadar erken alamicam 1 hafta sonra anca alırım.. vede ben kocaelideyim baktım siteye burada bayiside yok... ayrica ben bu özellikleri tam manasıyla öğrenemedim mesela ön bellek ve veri yolu hızı ne işe yarar yardımcı olabilirmisn?
mco

Mesajgönderen BlueDarkMan » 19 Haz 2009, 16:56

Arkadaşın önerdiği ürün özelliklerine göre çok çok iyi bir fiyata sahip. İstediğim bir çok şeyide yaparsin. Ama oyun dediğinde işin rengi biraz düşüyor. en iyi işlemciyi ve en iyi ekran kartını almaya çalışmalısın. Ekran kartı fena değil ama işlemci bence centrino 2 olmalı. Yani P serisi. Am inan u işin sonu yok ve 1500 rakamı çok düşük kalıyor. Ama inan aşağıdaki fiyat ve özellikler çok iyi. Normalde 1600-1700 TL civarındaki bir özellikleri var şu anda Acer'da.

2 seçenegin var gibi arkadaşım. Ya aşağıdaki ürünü alıp sana ne verebiliyorsa yetineceksin ( Oyun haric her istedigini karsılar, oyunlardada full olmasada hemen hemen her oyunu açarsın ) yada ayırdığın bütçeyi en az 2000, olması gereken 2500'lü rakamlara çekersin ve kral birşeler alırsın.

Sana önemli bir not; Hiç bir notebook hiç bir desktop kadar iyi olamaz. Desktop her zaman öndedir olmayada devam edecektir. Heleki oyun performansında. beklediğini hiç bir zaman bulamayabilirsin. 2000 li rakamları gözden çıkartsan bile.
Kullanıcı avatarı
BlueDarkMan
NP-Groupie
NP-Groupie

Mesajgönderen mco » 19 Haz 2009, 21:29

saolasın zaten çok fazla oyun oynucak diilim başta dediğim gibi fm 2009 oynarım araada pes 2009....
valla arkadaşlar biraz daha yardımcı olsa sevinrim ses soluk yok hiç ne bilim bi kaç öneri daha mesela yada fikir alışverişi....
mco

Mesajgönderen DreamTheater » 19 Haz 2009, 22:18

:idea: http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38486

Bu üründe çok iyi dostum, fiyatıda 1486 TL. Lenovo ' ya da çok iyi diyorlar. Bu fiyata alınabilinecek en iyi ürün bence. 8-)
Kullanıcı avatarı
DreamTheater
NP-Newbie
NP-Newbie

Mesajgönderen mco » 20 Haz 2009, 13:51

hmm güzelmişş arkadaşın sölediği acer nazaran tek artısı ddr3 olması anladığım kadarıyla şuanlık o acer modeli ağır basıyoo bende ama atladğım bi ayrıntı varsa sölersen sevinriim:)
mco

Mesajgönderen ensiformis » 27 Haz 2009, 02:40

mco yazdı:hmm güzelmişş arkadaşın sölediği acer nazaran tek artısı ddr3 olması anladığım kadarıyla şuanlık o acer modeli ağır basıyoo bende ama atladğım bi ayrıntı varsa sölersen sevinriim:)

:arrow: http://www.notebookplatformu.com/forum/sadece-gun-bimeks-asus-f50sv266dv-680-t2471.html

Kampanya gözat istersen arkadasım, çok uygun fiyat..
Kullanıcı avatarı
ensiformis
Moderator
Moderator

Dön Notebook Satın Almak İstiyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir