Notebook alıcam yardım lütfen

Notebook satın almak istiyorsanız böyle buyrun..

Notebook alıcam yardım lütfen

Mesajgönderen ÖgRenCi » 29 Kas 2008, 12:14

ben üniversiteye giden ögrenciyim laptop alıcam ama karar veremedim yardımcı olursanız benim bütçem 1500 ytl dir.Toshiba almak istiyorum özellikle A300 1EC yi beğendim ama onun ekran kartı paylaşımlı ve yazılarınızda paylaşımlı ekran kartını önermiyorsunuz ama ben oyun oynamıyacagım belki çok nadir arada sırada ama genelde internet msn ve üniv. için kullanacagım bana ne hangi laptop u önerirsiniz şimdiden teşekkür ediyorum
ÖgRenCi

Re: Notebook alıcam yardım lütfen

Mesajgönderen Rebel » 29 Kas 2008, 18:52

Eğer oyun oynamaycaksanız almak istediginiz ürün gayet mantıklı. tamam paylaşımlı önermiyoruz ama bu paylaşımlıların kullanılamaz oldukları anlamına gelmemeli. Dolar yukseldi ve haliyle fiyatlara yansıdı. Belirttiginiz butcede Toshiba kalitesi çok mantıklı. Belki araştırırsak dahili ekran kartlı buluruz ama toshiba kalitesinde olmayacaktır.
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Mesajgönderen ensiformis » 29 Kas 2008, 19:32

ÖgRenCi yazdı:ben üniversiteye giden ögrenciyim laptop alıcam ama karar veremedim yardımcı olursanız benim bütçem 1500 ytl dir.Toshiba almak istiyorum özellikle A300 1EC yi beğendim ama onun ekran kartı paylaşımlı ve yazılarınızda paylaşımlı ekran kartını önermiyorsunuz ama ben oyun oynamıyacagım belki çok nadir arada sırada ama genelde internet msn ve üniv. için kullanacagım bana ne hangi laptop u önerirsiniz şimdiden teşekkür ediyorum

Resim

bence kesinlikle Toshiba A300 1EC almalısınız söylediğiniz sartlarda.. ;) güzel bir ürün,1400ytl gibi bir fiyatı var,oyunda oynarsınız ama aşırı derecede bir performans bekleyemezsiniz,yoksa oyunların hiçbirini açamıyacagınız manasına gelmiyor,kartın paylasımlı olması..hatta son çıkan birçok oyunu oynayabilirsiniz ,ama dediğim gibi aşırı bir performans bekleyemezsiniz..
Kullanıcı avatarı
ensiformis
Moderator
Moderator

Mesajgönderen ÖgRenCi » 30 Kas 2008, 12:42

Teşekkür ediyorum sanırım A300 1EC alıcam. Zaten ben Oyunlarda aşırı bir performans beklemiyorum bana diğer şeyleri yaparken rahat yapsın donmasın kullanımı rahat olsun yeter. Bide son birşey soracam sizce istanbul bilişim laptop almak için güvenlimi ben bi kaç olumsuz şey duymuştum çünkü onun için soruyorum bide piyasaya göre biraz ucuz olunca aklımı karıştırmadı desem yalan olur. :?:
ÖgRenCi

Mesajgönderen ensiformis » 30 Kas 2008, 14:47

istanbulbilişim güvenilirmi,güvenilirsizmi o konuda birşey diyemem..herhangi bir fikrim yok..ama siz yinede bir piyasa arastırması yapın,eger kafanıza yatarsa en uygun yerden alınız derim.. ;)
Kullanıcı avatarı
ensiformis
Moderator
Moderator

Dön Notebook Satın Almak İstiyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir