notebook almak istiyorum tavsiye lutfen..

Notebook satın almak istiyorsanız böyle buyrun..

notebook almak istiyorum tavsiye lutfen..

Mesajgönderen merich » 04 Nis 2008, 03:04

herkese selamlar.. hayatımda daha once hiç notebook kullanmadıgım ıcın nelere dıkkat etmelıyım ne yapmalıyım pek bi fikrim yok .. fiyat olarak maksimum 1700 YTL dusunuyorum .. laptop'dan performans olarak cok bi beklentım yok msn'e giriyim surf yapıyım word calıssın yeter.. bide cok buyuk olmasın :) sımdıden yardımcı oldugunuz ıcın tesekkur ederım.
merich

Re: notebook almak istiyorum tavsiye lutfen..

Mesajgönderen Rebel » 04 Nis 2008, 08:33

Selam merich,
Bu anlattıklarınızı yapabilmek için bir çok altarnatif var. Hatta 700-800 lira'lik notebooklarlada işinizi halledebilirsiniz inanın. Özellikle marka tercihiniz varmi bilmiyorum ama size toshibayi önerebilirim. Bütçenizi biraz daha zorlarsaniz ( 1900 lira civarında ) U300-154 modeli tam size göre.

Marka tercihiniz varsa ona göre araştırma yapalım.
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Mesajgönderen Ghaash » 04 Nis 2008, 09:56

Sitemizin Ana Sayfasindaki dizüstünü olustur kismindan da fiyat araligi girip alabileceginiz modeller arasi karsilastirma da yapabilirsiniz.
Packard Bell MB86 - P - 015
Kullanıcı avatarı
Ghaash
Moderator
Moderator

Mesajgönderen Ali Arısoy » 04 Nis 2008, 12:10

Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Sizin için özel olarak seçtiğim makineleri sıralıyorum.

Ekran boyutunun büyük olmamasını istediğiniz için, 13.3" ekran büyüklüğü ile gayet pratik bir ürün olan LG E300-ACP20T ürününü ilk olarak öneriyorum.
Resim

Eğer daha da küçüğünü istiyorum diyorsanız, size LG R200 CP11T modelini önereceğim. Fiyatı limitinizden biraz yukarıda, belirtmek istiyorum.

Resim

Normal boyutluların içinden size özel seçimlerim ise;

Ekonomik fiyatıyla göz dolduran HP 530 Core Duo Mobile.

Resim

64-bit çekirdekli işlemcisiyle gayet performanslı bir ürün olan Toshiba Satellite A210-19D.

Resim

Son olarak da geniş belleği ile dikkatleri çeken HP Pavilion DV-6725 (KN101EA) modelini öneriyorum.

Resim

Umarım tercihinizde yardımcı olabilmişimdir. İsteklerinizi biraz daha detaylandırabilirseniz, size daha spesifik önerilerde bulunabilirim.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ali Arısoy
Moderator
Moderator

Dön Notebook Satın Almak İstiyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir