notebook forum

Diğer kategorilere girmeyen konuları bu başlık altında dilediğiniz şekilde tartışabilirsiniz.

notebook forum

Mesajgönderen Mr.Notebook » 12 Eki 2008, 10:38

notebook forum burada tüm soru ve sorunlarınızı paylaşabilirsiniz.

Ayrıca tüm notebook modellerini anasayfamızdan bulabilir detaylı ürün bilgisi alarak karşılaştırabilir notebook forumdan yararlanabilirsiniz.

laptop forumumuz sizler için her türlü içeriği barındırmaya devam ediyor.
Saygılarımla
Mr. Notebook
Mr.Notebook

Re: notebook forum

Mesajgönderen eyoruk » 14 Mar 2009, 21:35

A marka xxx model laptop alındı , ilk yapılacaklar ? şeklinde bir başlık yok sanırım..Yani laptop aldık uzun şarj edildi bitti ne yapmamız tavsiye olunur.Tabi değişir ama uzun süreli kullanım için ne gerekiyor ?
Bir de şarj edilmeden Vista kurulmamalıymış ,çünkü Vista kurulumunda birşey olursa geri dönüş olmaz gibi birşeyler duydum ?
eyoruk

Mesajgönderen Chucqk » 09 Ağu 2009, 15:33

bişe anlamadım
AdiLL
Kullanıcı avatarı
Chucqk
NP-Guru
NP-Guru

Mesajgönderen Teknokolik » 09 Ağu 2009, 16:49

eyoruk yazdı:A marka xxx model laptop alındı , ilk yapılacaklar ? şeklinde bir başlık yok sanırım..Yani laptop aldık uzun şarj edildi bitti ne yapmamız tavsiye olunur.Tabi değişir ama uzun süreli kullanım için ne gerekiyor ?
Bir de şarj edilmeden Vista kurulmamalıymış ,çünkü Vista kurulumunda birşey olursa geri dönüş olmaz gibi birşeyler duydum ?

Anlaşılmayacak bir konu yok. Evet sistem AC güç takılı iken kurulmalı. Sistem kurulumu sırasında eger pilin şarjı biterse kurulum yarıda kalır ve bir daha yeniden açılmayabilir. Ayrıca sabit disk zarar görebilir. Bu yuzden pilsiz tavsiye edilmez sistem kurulumları. Bios update'ler.
Kullanıcı avatarı
Teknokolik
NP-Fan
NP-Fan

Dön Genel / Diğer Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir