NVIDIA Ekran kartı driverları son versiyonları(tüm markalar)

Tüm Notebook markalarına ve donanımlarına ait sürücülere ait detaylı bilgileri burada paylaşabilir ve bulabilirsiniz

NVIDIA Ekran kartı driverları son versiyonları(tüm markalar)

Mesajgönderen Ercüment Büyükşener » 12 Eki 2008, 02:05

Merhaba,

Aşağıdaki yöntem ile bütün nvidia ekran kartı kullanan notebooklar için gerekli ekran kartı sürücülerini oluşturabilirsiniz. Hemde bütün işletim sistemleri için.

Bu yöntemin bir diğer avantajı sürücü boyutunun sadece 20 mb civarında olması.

1. http://www.laptopvideo2go.com/drivers adresine girin.
2. Gelen sayfadaki sürücüler Windows xp içindir. Eğer işletim sisteminiz xp değilse; en sol bölümden işletim sisteminizi tıklayın.
3. Sayfada sağ üst köşede yer alan latest drivers bölümündeki yer alan ilk sürücü windows xp içindir. Başka işletim sistemi kullanıyorsanız uygun olanı indiriniz.
4. Açılan forum sayfasından Resim Driver 'a tıklayarak gerekli driverı indirin ve açın. Ama sakın kurmayın.
5. Gene aynı sayfada ResimModded INF e tıklayarak inf dosyasını indirin.
6. İndirdiğiniz inf dosyasını driver'ı açtığınız klasörün içine kopyalayın. Üzerine yazmak isteyecek evet deyin.
7. Driveri açtığınız klasördeki setup.exe dosyasını çalıştırıp driveri kurun. Oldu da çalışmazsa aygıt yöneticisine girip ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Driverı açtığınız klasörü gösterin.
8. Yeniden başlatın.
Kullanıcı avatarı
Ercüment Büyükşener
Kurumsal İlişkiler
Kurumsal İlişkiler

Re: NVIDIA Ekran kartı driverları son versiyonları(tüm markalar)

Mesajgönderen mehmet58 » 28 May 2009, 10:25

hp dv5 1210et notebook um var xp yükledim.wlan devre dışı diyor ne yapabilirim sürücüsü varmı?
mehmet58

Mesajgönderen BlueDarkMan » 28 May 2009, 10:51

mehmet58 yazdı:hp dv5 1210et notebook um var xp yükledim.wlan devre dışı diyor ne yapabilirim sürücüsü varmı?

Aygit yöneticisinde sürücüsü yüklenmiş görünüyormu yoksa system tray da mı sadece devre dışı yazıyor.

Ayrica hp resmi sitesinde ürününüze ait xp sürücüsü bulunmamakta. Buda demekdir ki ürünü üzerinde gelen orjinal vista ile kullanmaniz gerekiyor. Ama biraz daha sabreniz. Windows 7 ekim ayında geliyor. HP muhtemelen windows 7 sürücülerini duyuracaktır sitesinde.
Kullanıcı avatarı
BlueDarkMan
NP-Groupie
NP-Groupie

Mesajgönderen Chucqk » 08 Ağu 2009, 15:51

sağlun
AdiLL
Kullanıcı avatarı
Chucqk
NP-Guru
NP-Guru

Mesajgönderen fxtc » 21 Eki 2009, 15:15

Teşekkürler iyi paylaşım olmuş
Kullanıcı avatarı
fxtc

Dön Notebook Driver

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir