Packard Bell kullanicilari...

Packard Bell markası hakkındaki bütün görüşlerinizi bu başlık altında dile getirin.

Packard Bell kullanicilari...

Mesajgönderen Ghaash » 20 Mar 2008, 20:48

Piyasada yavas yavas hak ettigi yeri alan Packard Bell'imizin de kullanici listesi olsun istedim. Diger notebook kullanicilari boyle bir girisime basladi bile bizim de olsun :D

PB'nizi ne zaman aldiniz?
Memnuniyet duzeyiniz nedir?
En begendiginiz ve begenmediginiz ozellikleri?

Bunlari burada paylasabiliriz...

Ben alali daha 1 ay falan oldu ve sevmedigim, begenmedigim bir ozelligini bulamadim. Bazen fan hizli calistigi zaman sanirim sesi yuksek cikiyor. Onun disinda herseyiyle cok begeniyorum.
Packard Bell MB86 - P - 015
Kullanıcı avatarı
Ghaash
Moderator
Moderator

Re: Packard Bell kullanicilari...

Mesajgönderen Rebel » 20 Mar 2008, 21:46

Bu fan sesinin artması gereli soğutmayı gercekleştirmek için yüksek devirli çalışmasından kaynaklanıyor. VAIO'mdada aynı problemi yaşamaktayım. Yaptigim araştırmalarda kasa üzerindeki hava giriş ve çıkış kanallarının yetersizliği bu bu yaşadığımız olayda çok etken. Soğutma yetersiz kalıyor.
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Mesajgönderen Ghaash » 21 Mar 2008, 19:49

Sanirim buna bir care bulmak mumkun olmaz gibi geliyor bana... Gerci artik sifir sesle calisan supurgeler, camasir, bulasik makieleri vs.. yaptilar. Herhalde bu da cikar ileride...
Sizce bunun bir cozum yolu olur mu ilerleyen zamanlarda?

Notebooklar esasında pek sesli sayılmaz desktoplara nazaran ama işte bazı modeller diğerlerine nazaran daha sesli çalışmakta. Bahsettiğim gibi havalandırma yeterli düzeyde sağlanırsa fanın sürekli çalışması engellenmiş olur. bunu başaran markalar var açıkcası. Teknolojik açıdan bakarsak yakın gelecekte bu sessizlik elde edilebilir, enerji tüketimi her yeni işlemcide daha da düşmekte buda dolayısıyla geç ısınma demek.
Packard Bell MB86 - P - 015
Kullanıcı avatarı
Ghaash
Moderator
Moderator

Mesajgönderen Ali Arısoy » 29 Mar 2008, 18:55

Ses çıkaran bir VAIO ancak ve ancak haşin kullanılmış ve eskimiş bir VAIO olabilir. Bu yüzden her zaman diyorum ki, ürünlerimizin kıymetini bilelim. Bilgisayara faturayı kesmeden evvel, kullanıcı olarak üzerimize düşenleri harfiyen yaptığımıza emin olalım. Bu raddeden sonra, daha sağlıklı bir notebook sahibi olacağınızdan adım gibi eminim.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ali Arısoy
Moderator
Moderator

Mesajgönderen z_afer » 19 Mar 2011, 19:27

Ben 3 senedir AMD Trion işlemcili EasyNote kullanıyorum. Hala iş görüyor.
z_afer

Dön Destek / Genel Tartışma Alanı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir