SATILIK CASPER NİRVANA 22 AY GARANTİSİ VAR

Satmak İstiyorum

SATILIK CASPER NİRVANA 22 AY GARANTİSİ VAR

Mesajgönderen hsnky_20 » 28 Eki 2009, 21:37

2 ay kullanmış olduğum laptop umu para ihtiyacım olduğu için satıyorum bilgisayar üstünde çizik dahi yoktur.çünkü çok temiz kullanıldı.Adana Vatan computerden alınan bilgisayarın faturaları garantı belgesi kendine ait tüm aksesuar ve özel cdleri mevcut.Gerçekten inanılmaz hızlı bir biglisayar hiç bir donma olmuyor.güvelik bandrolleri açılmamış.cihazda hiçbir problem yoktur orjinal windows 7 ultimate yüklüdür.1250tl olarak belirlediğim fiyat esneyebilir(aşağı çekilebilir)fiyatın biraz yuksek olmasının nedeni gerçeken laptop un çok temiz ve 2 aylık olmasıdır.ilgilenen arkadaşlar hsnky_20@hotmail.com dan ulaşabilirler eğer online değilsem 05052507068 nolu tele msj atmanız yeterli
bilgisayarım;
Intel core 2 duo T5850
hız :2.16 GHz
model : T5850
bus hızı :667 Mhz
ön bellek : 2MB
ram : 2048MB (2 GB)
ram tipi : DDR2
harddisk :250 Gb
ekran kartı : 256 Mb NVIDIA GEFORCE 9300 PAYLAŞIMSIZ(iddia ediyorum coğu 512lık lerin kastığı oyunları kasmıyor %95 tüm oyunları çalıştırıyor)
ekran :15.4 " ultra PARLAK EKRAN
çözünürlük :1280*800
optik sürücü : DVD±RW Double Layer
*mobil özellikler*
1.3 MP Kamera
7in 1 çoklu Kart Okuyucu
Wireless (802)
Win Vista Basic Tr (şu an windows 7 ultimate)
ağırlık : 2.7 KG
2bucuk saat batarya ömrü(kullanıma bağlı)
EKSİK YAZDIĞIM BİLGİ VARSA UYARINIZ!!!

Afyon'da üniversite okuyorum,Adanalı'yım satmak istediğim urunde sorun olmadıgını,eger ki elinize geçtiğinde bir sorun ya da yükarda verdiğim bilgilerde herhangibir yanlış(dolandırıcılık adına)tespit ederseniz yaptığım satışın arkasında duracağıma ve ürünü iade(ilk 5gun için) alacagıma inanmanızı istıyorum.Ancak teknolojinin birazcık şans işi oldugunu da unutmayın hiç bir cihaz a kesnlikle bozulmayacak garantisi verilemez.

ÖNERİ,ELEŞTİRİ ve TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM.
hsnky_20

Re: SATILIK CASPER NİRVANA 22 AY GARANTİSİ VAR

Mesajgönderen orhanguner » 11 May 2010, 14:10

merhaba arkadaşım umarım istediğin rakama cihazını satabilirsin, sana bir yer önereceğim arızlaı veya çalışır durumdaki ciazlarını fiyatta anlaşırsan satabilirsin hatta notebook tamiri konusundada yardımcı olabilirler. www.dehanotebook.com siteden online msn görüşmesi de yapabilirsin
orhanguner

Dön Satmak İstiyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir