Sony Vaio fw-140e/h ? Asus m51va ? datron tw7a ?

Notebook satın almak istiyorsanız böyle buyrun..

Sony Vaio fw-140e/h ? Asus m51va ? datron tw7a ?

Mesajgönderen hasankilic » 06 Ara 2008, 13:40

merhaba arkadaslar
sitenize yeni uye oldum. yaklasık 1 aydan beri almayı almayı dusundugum notebooklar icin arastırma yapıyorum
3 urun arasında kararsız kaldım :?: Bayramdaki kampanyalardan yararlanıp artık birisi uzerinde karar verip almak istiyorum.(gerci yıl basını beklesem mi dolar euro ne biraz olsun duser belki duser diee bir beklentimde var da :)

Sizlerde asagıdaki urunler hakkında fikirlerinizi belirtirseniz coook sevinirm Bu arada bayramınız simdiden kutlu olsunn :)

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY- ... ,5830.html

http://www.mavibilgisayar.com/ud/9368 (Datron TW7A 24 Intel Santa Rosa C2D 2.4GHz 3GB 250GB DVD+-RW )

http://www.mavibilgisayar.com/ud/9800 (Asus AN-308-8 M51Va Intel Core2 Duo 2.53GHz 4GB 320GB DVD+-RW)
Kullanıcı avatarı
hasankilic

Re: Sony Vaio fw-140e/h ? Asus m51va ? datron tw7a ?

Mesajgönderen ensiformis » 06 Ara 2008, 15:06

Resim

Resim

Resim

Bu üçünden kesinlike Sony vaio'u secmelisiniz bence,tabi ki aşırı derecede oyun tutkunu degilseniz.vaio da bulunan ekran kartından oyunlarda çok fazla performans bekleyemezsiniz,son cıkan birçok oyunuda oynayabilirsiniz ama..Oyun da cok oynarım ben,oyun oynarken daha fazla performans alayım notebook'mdan derseniz Asus'u da düşünebilirsiniz..Özellikleri bakımından oda çok güzel..Ama dediğim gibi rutin işlerde kullanırım,internette gezerim,müzik dinlerim vs derseniz hem hız bakımından,hem de sony kalitesini göz önüne alarak Sony vaio alın derim..Fiyatları da yakın zaten birbirine bu 2 secenegi siz düşünmelisiniz bence..Datron' a gelince bence bu 2 ürünün yanında düşünmeyin bile alternatif olarak.. ;)
Kullanıcı avatarı
ensiformis
Moderator
Moderator

Mesajgönderen hasankilic » 06 Ara 2008, 22:49

Asusun ozellikle t9400 islemcisi ilgimi cekti mavide bu bilgisayarı gecen bir hafata sonunda indirime girdiginde dikkatimi cekmisti ama dediginz gibi sony kalitesi de var datron acıkcası o fiyatta ozellkle vistasız bir bilgisayar olarak degerlendirdigim icin kafamda xpnin gozunu seveymm yaa :D
simdi arastırdıkca sony farklı modelleride acip geliyor ama bu seferde fiyatta gitdikce artmakta tabi :roll: i
fikirleriniz icin tesekkur ederm bir oneriniz varsa ozellikle sony farklı modelleri arasında onuda paylasırsanız sevinrmm
tekrardan tesekkurler
Kullanıcı avatarı
hasankilic

Mesajgönderen ensiformis » 07 Ara 2008, 03:29

ürün yelpazesi o kadar geniş ki.. 8-) siz notebook'u daha çok hangi amaçla kullanacaksınız o çok önemli.Oyun çok oynar mısınız? yada daha cok internette dolaşır,müzik dinler,rütin işler mi yaparsınız? Bunlar önemli bence, notebook alıken sağlıklı secim yapabilmek için.. ;)
Kullanıcı avatarı
ensiformis
Moderator
Moderator

Mesajgönderen hasankilic » 09 Ara 2008, 12:35

aşırı derece bir oyun tutkunu degilim. Ama rutin işlerin yanında su an amatör derece de olsa tasarım işleri ile ugrasıyorum.
Artık kararımı verdim. Bir vaio fw serisinden alıcam ama hangi modeli uzerinde ve nereden alacagım uzerine arastırma yapıyorum. Cunku arastırdıkca mesela linki verdigim istanbul bilism hakkında bazı yerlerde ii seyler soylenmiyor. :?:

Ben bu sekilde olayları ozellikle cep telefonlarında cok rastlıyorum. Aynı model ve marka gorunuste ama hangi ulkeden ve guvencelerle size verildigini bilmiyorsunuz. Sonra en ufak sorunda basınız agrıyor tabii ki. Simdi o kadar parayı verince boyle bir duruma dusmek istemiyorum dogal olarak.

ki gene baglantısı olan fw 140 modeli sony kendisinde yok. ki o modellde fw serisi icerinde gosterilen bazı ozellikler yokmus dikkatli bakınca anladım. simdi fw21e modeli uzerine :!: yogunlastım. combo blu-ray disk, ekran kartı ve x-black lcd... ozelligi derken bu modeli alıcam sanırım.

keske cok daha fazla para verebilecek olsamda fw21z veya fw11s modelini gonul rahatlıgı ile alabilsem :)
Kullanıcı avatarı
hasankilic

Mesajgönderen ensiformis » 09 Ara 2008, 19:33

Resim

özellikleri bakımından çok guzel..size uzun bir süre yetecek bir ürün.. ;) FW140E/H yerine, kesinlikle bu modeli alın..dediğiniz gibi FW21Z ve FW11S biraz tuzlu, FW21E modelinin sizin için ideal oldugunu düşünüyorum bende.. 8-)
Kullanıcı avatarı
ensiformis
Moderator
Moderator

Mesajgönderen Rebel » 10 Ara 2008, 19:17

hoşgeldiniz.
eger bir VAIO sahibi olacaksaniz ki olmanizi cok isteriz alacaginiz yer istanbul bilişim olmamali. SONY VAIO'larda uluslar arasi garanti yoktur. alacaginiz urun bulundugunuz ulke icin ozel uretilmis olmali. istanbul bilişim sony yi kendi imkanlari ile getirmekte ve servisini kendi vermeye calismaktadir. eger VAIO'nuzun resmi sony garantisi altinda olmasini istiyorsaniz ki olmasi gereken odur, EURASIA garantili bir sony almalisiniz.

http://www.webdenal.com/store/sony-vaio ... ategory=37

bu urunden kesinlikle kacırılmamalı.. sony turkiye garantili.. ve sizin için cok uygun bir cihaz. gecen hafta bir adet sattim. kesinlikle mukemmel ve hizli.. sony kullanan bir daha baska bir cihaz kullanamaz haberiniz olsun.
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Mesajgönderen hasankilic » 12 Ara 2008, 21:08

Zaten istanbul bilisim hakkında bazı kotu soylentiler duydugumu mesajımda yazmıstım. fw21e her gecen gun dahada cok baglanıyorum. hatta baska bir bilgisayar yok artık kafamda 8-) ama iste alacagım yer konusunda arastırma yapmaya devam ediyorum. Bir de en yakınn zamanda bir sony shoba gidip orada gormek dokunmak istiyorum. :D

bende asagıdaki linkleri buldum sizin vermis oldugunuza ek olarak taksitle alacagım icin kartıma en uygun taksit fiyatına bakıyorum iste yorumlarınız icin tesekkur ederim. bu baglantılardaki sirketler hakkında bir bildiginiz veya onerileriniz varsa bekliyorum.

http://www.gezveal.com/sonycenter/sony- ... tails.aspx

http://www.morfare.com/asp/show_stock.a ... =VGN-FW21E (stoklarında yokmus ama bakalım belki gelir)

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3779
Kullanıcı avatarı
hasankilic

Mesajgönderen Rebel » 12 Ara 2008, 21:55

Açıkcası belirttiginiz siteler hakkında bir bilgin yok morfare haricinde. onunda stoklarında yok. belirtmissiniz. bugun baktim webdenal da hala mevcut. hatta gecen gun bir musterime aldim bizzat kendim. ertesi gun elime gecti.. tabi yinede son karar sizin.
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel

Dön Notebook Satın Almak İstiyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir