Sony-VAIO VGN-CR29XN Hakkında Görüşler

Notebook satın almak istiyorsanız böyle buyrun..

Re: Sony-VAIO VGN-CR29XN Hakkında Görüşler

Mesajgönderen nesh » 25 Kas 2008, 13:52

qdRuMMeRp yazdı:
nesh yazdı:İlgilendiğiniz için teşekkür ederim , ama meraktan küçük küçük sorularım oluyor :)

Harici ekran kartı olarak sizce bu sisteme nasıl ve ne tür bir ekran kartı önerirsiniz?

Unutmadan maksimum RAM olarak 4 GB a yükseltsem RAM değerini Vista Bussines ta bu ne gibi etki yapar.

Çünkü bazı sistemlerde 3 GB üzerini bildiğim kadarıyla fiziksel olarak görmüyor!

:D :D
hep yeni alınan ürüne ek yapmayı düşünüyorsunuz,ama hazır yapılmıs olanları dusunmemeniz sasırtıcı :lol:
zaten ürünü daha satın almamıssınız,acaba nekadar bir bütce ayırdınız? veya bu CR29XN e nekadar para vereceksiniz?
bunlarıda soylerseniz,daha rahat yardımcı olabiliriz ;)

Sistemi kuzenime sipariş ettim , yurtdışından ylbaşında yuda girişte getirecek , yaklaşık 2200 YTL gibi miktara sipariş edeceğim.

Vista SP1 yükledikten sonra RAM in tamamını görmesi de güzel.
Sony VAIO VGN-CR29XN
Kullanıcı avatarı
nesh

Re: Sony-VAIO VGN-CR29XN Hakkında Görüşler

Mesajgönderen ensiformis » 25 Kas 2008, 15:32

nesh yazdı:
qdRuMMeRp yazdı:
nesh yazdı:İlgilendiğiniz için teşekkür ederim , ama meraktan küçük küçük sorularım oluyor :)

Harici ekran kartı olarak sizce bu sisteme nasıl ve ne tür bir ekran kartı önerirsiniz?

Unutmadan maksimum RAM olarak 4 GB a yükseltsem RAM değerini Vista Bussines ta bu ne gibi etki yapar.

Çünkü bazı sistemlerde 3 GB üzerini bildiğim kadarıyla fiziksel olarak görmüyor!

:D :D
hep yeni alınan ürüne ek yapmayı düşünüyorsunuz,ama hazır yapılmıs olanları dusunmemeniz sasırtıcı :lol:
zaten ürünü daha satın almamıssınız,acaba nekadar bir bütce ayırdınız? veya bu CR29XN e nekadar para vereceksiniz?
bunlarıda soylerseniz,daha rahat yardımcı olabiliriz ;)

Sistemi kuzenime sipariş ettim , yurtdışından ylbaşında yuda girişte getirecek , yaklaşık 2200 YTL gibi miktara sipariş edeceğim.

Vista SP1 yükledikten sonra RAM in tamamını görmesi de güzel.

size gosterdiğim fotoda daha ucuz,neden burdan(Türkiye'den) almayı dusun muyorsunuz? daha iyi modeller de var hem.. özel mesaj atarak yolluyorum sitenin adresini,inceleyin isterseniz..
Kullanıcı avatarı
ensiformis
Moderator
Moderator

Önceki

Dön Notebook Satın Almak İstiyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir