Turkcell Connect card bağlanacak hangi Notebook'u alayım?

Notebook satın almak istiyorsanız böyle buyrun..

Turkcell Connect card bağlanacak hangi Notebook'u alayım?

Mesajgönderen Destek Hattı » 07 May 2009, 17:48

İletişim Konusu: Teknik Destek

Adı / Soyadı: Aslıhan Çelik
Mesajınız: Merhaba Ben bir notebook almayı dusunuyorum..İnternete baglanabilmek icinde ya connect kart yada turkcelin su anda bi kampanyasi var ama makina dandik bana yardımcı olabilirmisiniz?connect kart almak mantıklımı yada alicagım notebook ne ozellikte olmali ki connect kart alim fln..Tesekkur ederim.

İp Adresi: 193.255.22.*****
Destek Hattı
NP-Newbie
NP-Newbie

Re: Turkcell Connect card bağlanacak hangi Notebook'u alayım?

Mesajgönderen Destek Hattı » 07 May 2009, 17:52

Merhaba Aslıhan Hnm,

Turkcell’in sunduğu ürünlerin incelemelerine sitemizdende ulaşabilirsiniz. Satılan tüm ürünler Turkcell Connect kartı bağlayarak kullanabilirsiniz bunun için çok özel bir durum söz konusu değildir ancak aldığınız ürünün performans değerlerinin yükse olmasını istiyorsanız Bellek bölümünü 3 veya 4 Gb tercih etmenizi öneririm. Bütçenizi ve tercih etmek istediğiniz ekran büyüklüğünü paylaşırsanız daha detaylı yardımcı olabiliriz.
Destek Hattı
NP-Newbie
NP-Newbie

Mesajgönderen Destek Hattı » 07 May 2009, 17:52

Öncelikle hizli geridönus icin tesekkurler...Ben en fazla 1,300 tl ye kadar bir notebook almak istiyorum taksitle vede bana bu fiyatta islemcisi bellegi hdd si yani ne özellikte bi notebook almaliyim ve markasi ne olmali :) cok sey istedim ama
Destek Hattı
NP-Newbie
NP-Newbie

Mesajgönderen Destek Hattı » 07 May 2009, 17:53

Merhaba Tekrar,

Bu konuda 1300 TL bütçe için tavsiyemiz olabilecek bazı ürünler mevcut, SONY VAIO NS serisi, Asus F serisi, ve HP ile Toshiba markalarında bu bütçenize uygun cihazlar mevcuttur. Sitemizdende bu ürünleri detaylıca inceleyebilirsiniz. Ayrıca performansa göre Sitenin sağ tarafında bulunan Notebook Bul bölümünüde kullanabilirsiniz. Ürün alımında Tekno marketlerinde size iyi bir ürün deneyimi yaşatacağına inanıyoruz.

İlginiz için teşekkür ederiz.
http://www.notebookplatformu.com
Destek Hattı
NP-Newbie
NP-Newbie

Mesajgönderen Destek Hattı » 07 May 2009, 17:54

peki bi soru connect kartmı, turkcelin kampanyasımı (İnterneti içinde 'HPCompaqMiniNote701' ) hangisini onerirsiniz?connect kartla hız iyimi mesela ?
Destek Hattı
NP-Newbie
NP-Newbie

Mesajgönderen Destek Hattı » 07 May 2009, 17:56

Türkiye’nin lider operatörü Turkcell, taşınabilir bilgisayar pazarının güçlü markası HP ile yaptığı anlaşmayla, yeni bir cihaz kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde müşteriler ayda 69 TL'ye (KDV ve ÖİV dahil) 24 ayda HP Compaq MiniNote 701 sahibi olabiliyor. Bilgisayarla birlikte verilen 1 GB kapasiteli internet paketi sayesinde istediğiniz an istediğiniz yerden internete erişebiliyorsunuz.

Şıklığı ve performansıyla taşınabilir bilgisayar dünyasının başarılı modellerinden olan MiniNote 701, entegre 3G modeme sahip. Bu sayede üçüncü nesil şebeke hizmete girdiğinde SIM kartınızı takıp kullanabileceksiniz. Şimdilik EDGE üzerinden internete erişen MiniNote 701, büyük klavyesi ve tuş takımıyla rakiplerine oranla daha rahat bir kullanım sunuyor.

İçindeki EDGE/3G modem ile ayrı bir cihaza ihtiyaç duymadan gençlere “her yerden hayata, bilgiye ve eğlenceye bağlanabilme”, çalışanlara ise ”her yerden işini takip edebilme” imkanı sunan HP Compaq MiniNote 701, müşterilerinin hayatını kolaylaştırma vizyonuyla hareket eden Turkcell’in tüm bireysel ve kurumsal satış noktalarında bulunuyor.

Teknik özellikler:
10.2 inç ekran
1.02 kg ağırlık
Entegre Webcam, mikrofon ve hoparlör
Intel Atom işlemci N270
1.60 GHz, Düzey 2 önbellek 512 KB
Windows XP Home SP3
1024 MB (1 x 1024 MB) bellek
60 GB SATA Sabit Disk 4200 rpm
HSDPA teknolojisi kullanan Mobil Genişbant Internet bağlantısı

ANCAK ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM Kİ KENDİ SEÇİMİNİZİ YAPABİLECEĞİNİZ BAŞKA BİR MODELİ ALARAK TURKCELL CONNECT KART İLE GENE İNTERNETE BAĞLANABİLİRSİNİZ. BU ÜRÜN SADECE BİR KAMPANYA GEREĞİ TURKCELL İLE VERİLMEKTE.
Destek Hattı
NP-Newbie
NP-Newbie

Dön Notebook Satın Almak İstiyorum

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir