Vista SP1 hatası

Microsoft Windows

Vista SP1 hatası

Mesajgönderen ozze35 » 24 Tem 2009, 00:27

Microsoft un resmi siteden SP1 i indirdim kurulm tamamlanıp pc reboot olduktan sonra pc açılınca sp1 yüklenemedi diyor ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler. bu arada sistem tr ve sp1 tüm dil paketi ayrıca windows update bölümündende yüklenemiyor...
ozze35

Re: Vista SP1 hatası

Mesajgönderen audi » 24 Tem 2009, 02:02

Orjinal Vista mı,yani bir arkadasınızdan vs. mi temin ettiniz?
A5
Kullanıcı avatarı
audi
NP-Newbie
NP-Newbie

Mesajgönderen Rebel » 24 Tem 2009, 11:37

ozze35 yazdı:Microsoft un resmi siteden SP1 i indirdim kurulm tamamlanıp pc reboot olduktan sonra pc açılınca sp1 yüklenemedi diyor ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler. bu arada sistem tr ve sp1 tüm dil paketi ayrıca windows update bölümündende yüklenemiyor...

Bu sorun işletim sisteminizin ingilizce tabanlı olup türkçe dil desteğine sahip olmasindan kaynaklaniyor. Notebook üzericilerine gelen işletim sistemleri biraz farklıdır. Kurulum esnasında 1 veya birkaç dil secenegine sahip olabiliyorsunuz. Bununla ilgili notebook üreticinizin yayınladigi bir patch olması gerekiyor. Bu yamayı yukledikten sonra sp1 kurulumunu yeniden gercekleştirmelisiniz.

Örnek verecek olursak bazı SONY VAIO'lar bu şekilde. Bazı Toshibalarda. Bununla ilgili Sony bir yama cıkarttı. Bu yamayı yukledikten sonra sp1 sorunsuzca kurulmaya başlandi.

Ürününüzün marka modelini rica edebilirmiyiz.
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Mesajgönderen ozze35 » 12 Ağu 2009, 01:16

orjinal vista

Casper nirvana
ozze35

Dön Windows

Kimler çevrimiçi