Vista SP1 yukleme hatasi. Yardimmm...

Microsoft Windows

Re: Vista SP1 yukleme hatasi. Yardimmm...

Mesajgönderen Rebel » 30 Nis 2008, 22:30

Ghaash yazdı:SP1'i indirdim ve sorunsuz bir sekilde kurulum yaptim. Bende hicbir problem cikarmadi. 32 Bit icin olan surumu indirdigine eminsin di mi? Yani 544 MB boyutu var.

evet, 32 bit. 544 mb.
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Mesajgönderen Ghaash » 01 May 2008, 15:05

Biraz arastirma yaptim problemle ilgili ve
http://forums.microsoft.com/TechNet/Sho ... &SiteID=17
Microsoft'un kendi forumunda konuya rastladim. Burada bazi kisiler virus programlarini uninstall ederek ve guvenli modda acarak kurabilmisler.

Onun disinda bir de "Windows Module Installer" hizmetinin acik olup olmadigi kontrol edilmeliymis kapaliysa otomatik yapilmaliymis gibisinden mesajlar var. Bu iki yontemi deneyebilir veya forumu biraz daha inceleyebilirsin

Sana aslinda Microsoft Turkiye'yi ara diyecegim ama orada yurt disinda arayip da belirli bir sonuc alamayanlar da var. Onlari aramadan once forumu incelemeni tavsiye ederim...
Packard Bell MB86 - P - 015
Kullanıcı avatarı
Ghaash
Moderator
Moderator

Mesajgönderen Rebel » 01 May 2008, 16:05

:) komik bu olaylar.. bu kadar zor olmamalı yuklemek diye düşünüyorum. neyse bekleyelim görelim.
Kullanıcı avatarı
Rebel

Mesajgönderen Ghaash » 01 May 2008, 16:09

Anladigim kadariyla oldukca ilgili bir teknik desteginiz var Sony tarafindan. Durumu kendilerine iletirseniz belki sizden baska da Sony kullanicilari tarafindan karsilasilan bir olaysa genel bir yardim gelistirilebilir Sony tarafindan...
Kullanıcı avatarı
Ghaash
Moderator
Moderator

Mesajgönderen Rebel » 01 May 2008, 16:30

Club VAIO Turkiye formunda da paylaşıldı bu sorun. konunun vaio ile alakali oldugunu zannetmiyorum ama tabi yinede belli olmaz.. Dedigim gibi biraz beklemeli ve sabretmeli.
Kullanıcı avatarı
Rebel

Mesajgönderen Ghaash » 01 May 2008, 16:35

Su ana kadar kendi notebookum Packard Bell ve bir de HP notebooka kurdum, ikisi de sorunsuzdu. Neyse dedigin gibi bekleyelim, gorelim...
Kullanıcı avatarı
Ghaash
Moderator
Moderator

Mesajgönderen Rebel » 01 May 2008, 17:06

:) beklemeyip napicaz ki, sp1 kurmak icin yırtınamam. zaten %95 i simdiya kadar yukledigimiz update'lerden oluşuyor. Problem değil.
Kullanıcı avatarı
Rebel

Mesajgönderen erco » 05 May 2008, 01:07

Ghaash yazdı:Biraz arastirma yaptim problemle ilgili ve
http://forums.microsoft.com/TechNet/Sho ... &SiteID=17
Microsoft'un kendi forumunda konuya rastladim. Burada bazi kisiler virus programlarini uninstall ederek ve guvenli modda acarak kurabilmisler.

Onun disinda bir de "Windows Module Installer" hizmetinin acik olup olmadigi kontrol edilmeliymis kapaliysa otomatik yapilmaliymis gibisinden mesajlar var. Bu iki yontemi deneyebilir veya forumu biraz daha inceleyebilirsin

Sana aslinda Microsoft Turkiye'yi ara diyecegim ama orada yurt disinda arayip da belirli bir sonuc alamayanlar da var. Onlari aramadan once forumu incelemeni tavsiye ederim...

Ghaash verdiğin bilgiler ile deneyeceğim şimdi ama hiçte içimden gelmiyor biliyor musun ? 3 defa denedim ve ortalama 2-2,5 saatten hesap ediyorum tam 6-7 saatimi yedi.Şimdi bunları yapıp bi daha deneyecem olmayacak ondan sonra giden 2 saate yanarım.Kafayı yedirtiyor zaten.En iyisi engin abinin dediği gibi beklemek başka çare yok... Verdiğin bilgiler için sağol.
SONY VAIO FZ11M | http://www.ercoweb.com
Kullanıcı avatarı
erco
NP-Groupie
NP-Groupie

Mesajgönderen Ghaash » 05 May 2008, 02:06

Rica ederim. Ben normal olarak, sorunsuz kurulumu 1 saatte bitirebildim. 2 - 2,5 saat biraz fazla geldi. 1 saati gecerse makinayi resetle demeyi planliyordum ama SP gibi onemli birsey kurarken resetlersen sanirim bir daha acamayabilirsin... Umarim bu bilgiler ise yarar. Bir de ben sadece ilk sayfalari inceledim. Son sayfalarina da goz atarsan o forumun belki sorun teshis edilmistir.

Sonucu bildirirsen sevinirim...
Kullanıcı avatarı
Ghaash
Moderator
Moderator

Mesajgönderen serhatsahin » 03 Haz 2009, 17:30

slm bnde WİNDOWS VİSTA HOME BASİC kullanıyorum. ( 2GB RAM, 2.00 GHZ,32 BİT) yalnız bn pek bilmiyorum bu WİNDOWS VİSTA SP1 i acaba bnm pc de kurulumudur. :?: bilmiyorum.nasıl öğrenebilirim :roll: yardımcı olurmusunuz. SP1 ne gibi fyda sağlıyor :?:
serhatsahin

ÖncekiSonraki

Dön Windows

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir