Windows 7 RTM Hazır !

NotebookPlatformu'nda yayınlanan haber ve inceleme ve makaleler hakkındaki görüşlerinizi bu konu başlığı altında dile getirebilirsiniz.

Windows 7 RTM Hazır !

Mesajgönderen ensiformis » 23 Tem 2009, 14:15

Windows 7 RTM sürümü tamamlandı, son imzalar atıldı. Peki dağıtım tarihleri neler? Hepsi bu haberde...

Windows 7 RTM sürümü nihayet tamamlanıp imzalandı. WindowsTeamBlog 'da yayınlanan resmi bildirge ile bunu doğrulayan Microsoft, Win7 RTM'nin dağıtım tarihleri hakkında da bilgiler sundu. Bu bilgilere göre; yazılım ve donanım satıcıları 6 Ağustos'ta RTM sürümünü Microsoft Connect veya MSDN üzerinden indirebilecekler. Microsoft'un iş ortakları ise 16 Ağustos'tan itibaren Microsoft Partner Network üzerinden RTM'i indirip kullanmaya başlayabilecekler. Microsoft Action Pack üyeleri için açıklanan tarih ise 23 Ağustos. OEM üreticiler ise Windows 7 RTM ' i ilk temin edecek olan grup. Daha önceden OEM üreticiler 'in Windows 7 RTM açıklandıktan, 2 gün sonra indirebilecekleri açıklanmıstı, Microsoft bu sözünde durursa eğer, 2 gün sonra OEM üreticiler 'i Windows 7 RTM 'i temin edebilecekler. Tabi bu açıklamalar İngilizce sürümü için, diğer dil seçenekleri için bir süre daha kullanıcıların beklemesi gerekiyor...

:arrow: http://www.notebookplatformu.com/Haberler/windows-7-rtm-hazir-1168.html
Kullanıcı avatarı
ensiformis
Moderator
Moderator

Re: Windows 7 RTM Hazır !

Mesajgönderen sequoia » 23 Tem 2009, 14:30

RC sürümünde orjinal Türkçe dil desteği çıkmıştı. Fazla uzun süreceğini zannetmiyorum.
Kullanıcı avatarı
sequoia

Mesajgönderen Chucqk » 09 Ağu 2009, 14:50

sağolun
AdiLL
Kullanıcı avatarı
Chucqk
NP-Guru
NP-Guru

Mesajgönderen DreamTheater » 22 Ağu 2009, 16:25

windows 7 beni pek sarmadı ya. windows XP hafızalardan silinemeyen bir anı olarak hep kalacak gibi. :roll:
Kullanıcı avatarı
DreamTheater
NP-Newbie
NP-Newbie

Dön Haberler / İncelemeler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir