Windows Vista Home Basic

Microsoft Windows

Windows Vista Home Basic

Mesajgönderen Rebel » 20 Mar 2008, 09:39

Evinizde bilgisayar kullanma deneyimi için idealdir.
Windows Vista Home Basic, temel bilgisayar gereksinimleri için hazırlanmış olan Windows sürümüdür. Kişisel bilgisayarınızı Internet'e gözatma, e-posta kullanma veya fotoğraf görüntüleme gibi görevler için kullanmak isterseniz, Windows Vista Home Basic size en uygun sürüm olabilir. Windows Vista Home Premium kadar fazla avantajı olmasa da, bilgisayarınızı Windows XP'ye göre daha kolay ve daha güvenli kullanmanıza yardımcı olacaktır.
icon_boxshothomebasic.gif
icon_boxshothomebasic.gif (13.22 KiB) 442 kere görüntülendi

Windows Vista Home Basic ile ilgili olarak ilk fark edeceğiniz, aradığınız dosya ve programları ne kadar kolay bulabildiğinizdir. Hızlı masaüstü araması özelliği belgelerinize, e-postalarınıza, fotoğraflarınıza ve diğer dosyalarınıza bakar ve sonuçları görüntülemek istediğiniz biçimde düzene koyar. Windows Vista'daki Internet Explorer 7'nin yerleşik Web araması ile bir arada kullandığınızda, gereksinim duyduğunuz öğeleri aramak için daha az zaman harcayacak ve önem verdiğiniz etkinliklere daha fazla zaman ayırabileceksiniz.

Kötü amaçlı yazılımlara ve sahte Web sitelerine karşı otomatik savunma özellikleriyle, Windows Vista Home Basic, sizin ve ailenizin bilgisayarı güvenle kullanabilmenizi sağlar. Ayrıca, ebeveynler yerleşik denetimleri yardımıyla çocuklarının bilgisayarı korumalı ve uygun şekilde kullandıklarından emin olabilir.

Windows Vista Home Basic, tüm veri ve ayarlarınızı eski bilgisayarınızdan yenisine kolayca aktaran özellikleriyle, yeni bilgisayarın kurulmasını hiç olmadığı kadar kolaylaştırır. Üstelik, kullanılan teknolojinin sisteminizi yıllar boyunca hızla ve güvenilir şekilde çalıştıracağını bilmenin rahatlığını yaşarsınız.

Basitçe anlatmak gerekirse, Windows Vista Home Basic, evinizde bilgisayar kullanmaya yönelik temel gereksinimleri sağlar.

Not: Sisteminizde bir 64 bit işlemci varsa, Windows Vista'nın bu sürümünde işlemcinin gelişmiş tasarımından yararlanabilirsiniz.

http://www.microsoft.com.tr
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Re: Windows Vista Home Basic

Mesajgönderen sezgin » 21 Mar 2008, 18:55

Bu da benim Basic ile karşı oldugum diğer sürüm. Kandırmaca sürümler. İlk sürüm business sonraki Ultimate ve Enterprice gelmeli. Yazık onca insana diye düşünüyorum; hele de düşük konfigürasyonlu sistem sahiplerine. :roll:
VAIO VGN-FZ21Z
sezgin

Mesajgönderen mehmet1980 » 22 Mar 2008, 00:46

Makinem Vista Home Basic ile geldi. Benim isteklerime cevap verebiliyor, şimdilik memnunum.
mehmet1980

Mesajgönderen Ali Arısoy » 24 Mar 2008, 13:13

Bu Windows Vista sürümü genelde disüstülerle birlikte gelen veya düşük bütçeli Windows arayanların kullanabilecekleri türden bir seçenek. Vista'nın kırpılmışı diyebiliriz. 450 liradan fazla olan Ultimate lisansını karşılayamayanlar, ama yine de Vista kullanmak isteyenler varsa bu sürüme yönelmeli. Fakat Aero teması olmadan, tam olarak Vista kullanılmış sayılır mı, orası tartışılır.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ali Arısoy
Moderator
Moderator

Mesajgönderen Kemalettin » 25 Mar 2008, 12:10

Benim laptopumda basic ile geldi sonra ultimatee çevirdim, uyuz oluyorum bu politikaya mal alıyorum ama sistemimi seçemiyorum. Ne biçim bi yaptırım bu.
Kemalettin

Dön Windows

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir