World of Warcraft

Yeni çıkan ve oynamakta olduğunuz oyunlar hakkında en son gelişmeleri paylaşabileceğiniz alan.

World of Warcraft

Mesajgönderen facetti » 10 Mar 2008, 21:53

Bu oyunu ilk kayınbiraderim oynuyordu.Yahu dedim ne saçma,saatlerini bununla heba ediyosun..:)
Senmisin diyen!Banada aldı inadına herhalde:) Biraz gösterdi ve içinizdeki araştırma , nereye gider bu iş sorgulaması ile sarılıyosunuz.Hanım kızdı bayağı.(Uykuyu unuttun diye).Yok büyük lokma yer büyük konuşmam.Bence araştırmayı sevenler için süper bir oyun.Hilesi sadece birlikten kuvvet doğacağı.Tek başına tırmalamaktan başka bir şeyi 1 yılda zor yaparsınız yada yanınıza gelen yüksek level li bir arkadaşa kötü ingilizcenizle help me dersiniz.:):):)(Benimki gibi)
10 -15 level e çabuk gelebilirsiniz.

Ama sonrası zordur.Hangi karakteri seçeceğinize gelince.Her karakterin özellikleri ayrı.Bu sizin oyun gücünüzle alakalı.Ağır biriysen ağır karakter,hızlıysan hızlı bir karakter.Warlock ,druid,hunter baş elemanlar.Sonramı , bilinmeyene dalıyorsunuz.......

Görüşmek üzere.........
facetti

Re: World of Warcraft ..........

Mesajgönderen Rebel » 10 Mar 2008, 21:57

sayin facetti,
Paylaşımınız icin tesekkurler, ne kadar oyunla aram olmasada, zaman bulamasamda öyle bir anlatmıssınız ki merak icerisine girdim.. :)
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Re: World of Warcraft

Mesajgönderen Ali Arısoy » 11 Mar 2008, 10:36

Multiplayer oyunlar böyledir, elini veren kolunu kurtaramaz. :mrgreen:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ali Arısoy
Moderator
Moderator

Mesajgönderen serkander » 11 Mar 2008, 17:04

Kardeşim de tutkunu bu oyunun. :) Uyumuyor neredeyse hafta sonu...
serkander

Mesajgönderen okan » 12 Mar 2008, 18:34

ben level 40 orc warrior'um... benden görüp eşimde başladi oyuna, dolayisi ile ikinci bilgisayar şart oldu :))
oyun gerçekten kusursuz... şimdiye kadar oynadigim en iyi multiplayer oyun diyebilirim...
herkese tavsiye ediyorum... uykusuz geceler sizleri bekliyor :))
okan

Mesajgönderen facetti » 17 Mar 2008, 17:21

Bende istedim eşim oynasın diye,fakat hanımların zamanı fazla olmadığı için olmadı.Bazen saatin farkına varmıyorum böylece biraz suratlar asılabiliyor. :oops: Olsun yinede çok ilginç geliyor.Oyunda spinebreak teyim arayan olursa,Sabahat kod adı ile 34 elf druid...:)Gelenlerle görüşür yardımlaşırız.
facetti

Mesajgönderen Ahu55 » 17 Mar 2008, 19:14

oyun dünyası pek biz hanımlara göre değil :)
Ahu55

Dön Oyun Dünyası

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir