Öcelikle herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım. Siteyi tesadüfen keşfettim, emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Bir notebook almak niyetindeyim ama yıllardır masaüstü bilgisayar kullandığımdan ne markalarını ne modellerini hiç bilmiyorum. Kısacası dikiş makinesinden ne kadar anlıyorsam notebook teknolojilerinden de o kadar anlıyorum. Bir iki bakmaya çalışmışlığım var onlarda Fransızca roman okumaya benzedi maalesef. Bilgisayardan beklentilerim 3D çalışmama yahut en azından dizaynları incelememde sıkıntı yaratmasın, oyun fanatiği değilim ama bir Pes olsun FM olsun rahat rahat oynayabileyim, sorunsuz wireless kullanabileyim. Makineyi ortalama 3 4 saat kullanacağımı sanıyorum. Yeterli mi bilemiyorum ama fiyat olarak 1350 USD'lik bir sınır koydum kendime. Şu anda işim gereği Libya'dayım burda vergi, KDV ve gümrük olmadığından bilgisayar fiyatları Türkiye'deki KDV'siz satışın altında sayılır (Kesin bir oran veremiyorum). Ha haliyle bilgisayarı yurtdışından almama rağmen Türkiye'de garanti hizmetlerinden faydalanabileceğim, en azından yardımcı olabailecek bir markadan almak istiyorum. Yani yarın öbür gün Türkiye'de bir arıza yaşasam "Bu bilgisayar Libya'dan oraya göndermeniz lazım" demesinler, garanti hizmeti vermeseler bile en azından yardım alabileyim isterim.
Şimdiden teşekkür ederim.

News