yeni intel işlemciler

Diğer kategorilere girmeyen konuları bu başlık altında dilediğiniz şekilde tartışabilirsiniz.

yeni intel işlemciler

Mesajgönderen mehtap11 » 08 May 2008, 13:30

yeni bir notebook aalmak istiyorum ama kafam karmakarışık. notebook aldıktan sonra intel yeni işlemci çıkartırsa benim işlemcim eski kalacak. varmı ufukta çıkacak yeni işlemciler acaba. beklemelimiyim. ne dersiniz arkadaşlar. yorumlarınızı bekliyorum.
mehtap11

Re: yeni intel işlemciler

Mesajgönderen Ghaash » 08 May 2008, 19:57

Bekleyerek bir yere varamazsiniz. 1 ay beklersiniz son modeli alirsiniz, 2. ayda yeni bir islemci cikar, bunun bir sonu yok maalesef. O yuzden en iyisi simdi iyi bir sistem belirleyip, almak. Sonucunda bugunun iyi bir sistemini alirsaniz 3 sene cok rahat, hatta kullanima gore cok daha fazla bile idare edebilir sizi...
Packard Bell MB86 - P - 015
Kullanıcı avatarı
Ghaash
Moderator
Moderator

Mesajgönderen erco » 08 May 2008, 23:40

Bunun sonu yok arkadaşım üretimciler bu işin 54 ghz'de tıkanma noktasına geleceklerinden bahsediyorlar ondan sonrası Allah kerim :) Ama şu anda en son quadcore yani 4 çekirdekliler çıktı onlardan araştırın ama performansları hakkında hiçbir bilgim yok.
SONY VAIO FZ11M | http://www.ercoweb.com
Kullanıcı avatarı
erco
NP-Groupie
NP-Groupie

Mesajgönderen Rebel » 11 May 2008, 23:05

Arkadasların dedigi gibi bu işin sonu yok. Her gecen gun yeni teknolojiler cikmakta. Ben kasım 2007'de aldim ve şu anda artık eski. :twisted: Alıp 10 sene kullanmakta munkun degil ki bekleyelim 2-3 ay ve en iyisini alıp kullanalım yıllarca. Size bu konuda yardimci olabilecegim tek konu kablosuz network desteginde Wireless-N (taslak 802.11n) desteginin olmasi. daha hizli ve daha kapsamlı bir kablosuz network sunmakta bu teknoloji. Tabiki vericininde Wireless-N (taslak 802.11n)destekli olması gerekiyor. gecici hafıza kapasitesin minimum 2 Gb ram ile gelmeli ve 4 GB ram desteğinin olmasi şart. Fiyatı olumsuz yonde etkileyen ama teknolojiyi yakalama adına blu-ray okuma ve yazma destekli bir üründe secebilirsiniz. HDMI çıkışı ileride size çok büyük bir kolaylık sağlayacaktır ki ben şu anda bu avantajı kullanmaktayım ve cok memnunum.

Kolay gelsin.
Herkes birgün Beşiktaş'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...
ACER Aspire Timeline 4810T
Kullanıcı avatarı
Rebel
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı
Dizüstü Bilgisayar Uzmanı

Dön Genel / Diğer Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir